Ελλάδος γεύσεις – 1ο Φεστιβάλ Ελλήνων Παραγωγών

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 03/10/2016 / ΩΡΑ: 17:00 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΝΕΑ

Η ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, στο εκθεσιακό κέντρο Μετρό, Διεθνή  Έκθεση Θεσσαλονίκης,  διευρύνει τις δραστηριότητές της, χωρικά, εγκαινιάζοντας ένα νέο πρόγραμμα γνωριμίας των Ελληνικών προϊόντων με τον καταναλωτή, μεταφέροντας τις γευστικές εμπειρίες από τις εκθεσιακές αίθουσες στις ελληνικές γειτονιές. Στόχος είναι η κεφαλαιοποίηση της εμπειρία μας με όχημα την  αμεσότητα της επαφής με το ελληνικό κοινό.

Έτσι σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α).προχωράμε στην διοργάνωση του: ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ- 1ο Φεστιβάλ Ελλήνων Παραγωγών 2016.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε μια από τις πιο πολυσύχναστες αθηναϊκές πλατείες, την Πλατεία Κλαθμώνος, από τις 11 έως και τις 16 Οκτωβρίου του 2016.

ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η απόφαση, το πετυχημένο, καθ’ ομολογία, εκθεσιακό πρόγραμμα ελληνικού Π.Ο.Π. προϊόντος, ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, να μεταφερθεί στις γειτονιές της Χώρας, με την μορφή των φεστιβαλικών εκδηλώσεων, βασίζεται στην πεποίθηση των ανθρώπων που την διοργανώνουν,  ότι η προστιθέμενη αξία του  ελληνικού τροφίμου, επιτυγχάνεται μέσω της άμεσης πώλησης, από τον παραγωγό του στον καταναλωτή, ο οποίος, βάση των αναγκών του, εξελίσσει και την ποιότητα του προϊόντος καθιστώντας το leader στην τοπική αγορά.