arcadianet espa
Enterprise Europe Network
FeedMeGreek. Έκθεση επώνυμων ποιοτικών ελληνικών προϊόντων διατροφής
exhibitor

TI EINAI TO FeedMeGreek

Τo FeedMeGreek είναι μία στοχευμένη έκθεση επώνυμων ποιοτικών ελληνικών προϊόντων διατροφής μικρών ή/και εμβληματικών παραγωγών, το οποίο διεξάγεται σε επιλεγμένες μεγάλες πόλεις της Ευρώπης. Η πρώτη πόλη στην οποία θα πραγματοποιηθεί το FeedMeGreek είναι το Βερολίνο στις 9, 10 και 11 Δεκεμβρίου 2016.

Θα ακολουθήσουν αντίστοιχες εκθέσεις και σε άλλες πόλεις της Γερμανίας, όπως επίσης στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γαλλία, την Ισπανία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Σε κάθε πόλη που φιλοξενείται η έκθεση, οργανώνονται παρουσιάσεις των προϊόντων σε πελάτες, εισαγωγείς τροφίμων, καταστήματα deli, εστιατόρια, ξενοδοχεία κλπ, καθώς σκοπός του FeedMeGreek είναι να εξασφαλίσει μόνιμους πελάτες – εισαγωγείς των προϊόντων της έκθεσης στο εξωτερικό. Παράλληλα, και προκειμένου να γνωρίσει και το καταναλωτικό κοινό τα ελληνικά προϊόντα διατροφής, η έκθεση είναι ανοικτή στο και κοινό, το οποίο μπορεί να δοκιμάσει και να αγοράσει προϊόντα.

Διεθνής συνεργάτης του FeedMeGreek είναι η εταιρία COCOMAT, η οποία διαθέτει τα καταστήματά της (περί τα 500 τμ το καθένα) για την διοργάνωση του FeedMeGreek, ενώ θα συμμετάσχει ενεργά στην προβολή της Εκθεσης.

Στόχος του FeedMeGreek είναι να:

  • Βοηθήσει τους μικρούς παραγωγούς να προσεγγίσουν την Ευρωπαϊκή αγορά με τρόπο οργανωμένο, αποτελεσματικό και φθηνό.
  • Εξασφαλίσει διεθνείς συνεργασίες στους συμμετέχοντες
  • Κάνει τα ελληνικά προϊόντα γνωστά στο ευρωπαϊκό κοινό
  • Αναδείξει τα ελληνικά προϊόντα σαν υψηλής ποιότητας ευρωπαϊκά προϊόντα

H COCOMAT

Η COCO-MAT είναι η γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο ελληνική εταιρεία, η απόδειξη του ότι όταν η Ελλάδα θέλει, μπορεί να κάνει θαύματα. Κατασκευάζει ανώτερης ποιότητας χειροποίητα κρεβάτια, καινοτόμα προϊόντα ύπνου και έπιπλα από φυσικά υλικά. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1989 στην Αθήνα και σήμερα έχει αναπτύξει το δίκτυό

της σε 15 χώρες συνολικά και χιλιάδες ξενοδοχεία παγκοσμίως. Κεντρικό ρόλο στη φιλοσοφία της εταιρείας διαδραματίζει η αγάπη της για τη φύση και η βαθιά κατανόηση και σεβασμός της έννοιας της αειφορίας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ

  1. Η Ευρώπη είναι ο πιο βατός εξαγωγικός προορισμός.
  2. Ειδικός συνεργάτης του FeedMeGreek βρίσκεται ήδη σε επαφή με επαγγελματίες του χώρου τη Γερμανία για την διοργάνωση συναντήσεων προκειμένου να παρουσιαστούν τα προϊόντα και να επιτευχθούν εμπορικές συμφωνίες.
  3. Η προβολή της έκθεσης γίνεται με παραδοσιακά και σύγχρονα μέσα (social media κλπ) από ειδικευμένους συνεργάτες.
  4. Το κόστος συμμετοχής είναι χαμηλό και απόλυτα ξεκαθαρισμένο από την αρχή. Δεν υπάρχει καμία επιπλέον επιβάρυνση.
  5. Δεν είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία του παραγωγού, κάτι που επιβαρύνει το κόστος της ενέργειας. Οι παρουσιάσεις των προϊόντων γίνονται από ειδικευμένο και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της έκθεσης στη γλώσσα της κάθε χώρας.
  6. Ακόμα και στην περίπτωση που ένα προϊόν έχει ήδη εξαγωγική δραστηριότητα σε κάποιες από τις χώρες που πραγματοποιείται το FeedMeGreek, δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας νέων συνεργασιών αλλά και μιας επιπλέον δυναμικής προβολής και επαφής με τους καταναλωτές.

ΜΟΝΟ ΜΕ 500 €

Το κόστος συμμετοχής είναι 500 € για κάθε προϊόν που επιλέγει να προβάλει ο παραγωγός. Στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τα έξοδα της έκθεσης, όπως (ενδεικτικά) μεταφορικά, ασφάλιστρα, διακόσμηση, αμοιβές προσωπικού για την προώθηση των προϊόντων, διαφήμιση, και ότι άλλο χρειάζεται για την σωστή προβολή ενός προϊόντος σε μια έκθεση, κλπ. (Αναλυτική περιγραφή περιλαμβάνεται στους ΟΡΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ένα ξεχωριστό έντυπο που υπογράφεται μαζί με την ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ). Παράλληλα, ο παραγωγός δικαιούται να παραδώσει ένα συνολικό όγκο 150 λίτρων του προϊόντος (με την συσκευασία του) για να πουληθεί στους επισκέπτες, και τα έσοδα επιστρέφονται στους παραγωγούς. Οι επαφές με τους υποψήφιους αγοραστές (Β2Β) γίνονται με ευθύνη και έξοδα της διοργανώτριας εταιρίας DOUBLEPLUS Ltd, η οποία αμείβεται με προμήθεια 10% επί των συμφωνιών που θα κλειστούν.

 

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα διανομής εταιρικών φυλλαδίων, εφόσον αυτά υπάρχουν στην γλώσσα της κάθε χώρας ή τα αγγλικά.
  • Τα bazaars διοργανώνονται σε χώρους COCO-MAT στις αντίστοιχες πόλεις. Η πρώτη έκθεση του 2016 θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα του Βερολίνου, Leipziger Str. 112.
  • Το FeedMeGreek διοργανώνεται από την DOUBLEPLUS Ltd με αντικείμενο εργασιών την οργάνωση εκδηλώσεων και την παροχή υπηρεσιών συμβούλων επιχειρήσεων.
  • Αναλυτικές πληροφορίες για την έκθεση και την διοργανώτρια εταιρία, στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.feedmegreek.gr και www.doubleplus.gr

 

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα