arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Διεθνής Έκθεση «GROWTECH EURASIA»
exhibitor

Κατά τις ημερομηνίες 30 Νοεμβρίου – 3 Δεκεμβρίου 2016 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση «GROWTECH EURASIA» στηv ΑNTALYA από τη διοργανώτρια εκθέσεων NTSR Exhibition σε συνεργασία με την Ένωση Εξαγωγέων στην Antalya – Turkey  με επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγών.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς της γεωργίας, φυτωρίας, τεχνολογίας θερμοκηπίων και εξοπλισμού γεωργίας.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από Υπουργείο της Τουρκίας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι οι εταιρείες θα επιλεγούν από το Υπουργείο και όχι από το γραφείο της Πρεσβείας. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης 28 Νοεμβρίου-1 Δεκεμβρίου 2016 το Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των  28 Νοεμβρίου-1 Δεκεμβρίου 2016 (διαμονή 3 νυχτών).

Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Παρακαλούμε όπως οι εταιρείες που επιθυμούν να επισκεφτούν την έκθεση, να συμπληρώσουν την αίτηση, (μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ) και να τη στείλετε το αργότερο μέχρι τις 21.11.2016 στο φαξ  210 72 42 948  ή στο e-mail   atina@ekonomi.gov.tr

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα