arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Parallel Workshops Τουρισμού
education
Στο πλαίσιο της Πράξης «Ενίσχυση της θεσμικής & επιχειρησιακής ικανότητας του ΣΕΤΕ» και εν όψει του 15ου Συνεδρίου ΣΕΤΕ, «Τουρισμός & Ανάπτυξη», το ΙΝΣΕΤΕ οργανώνει σειρά παράλληλων εργαστηρίων (parallel workshops) για την παρουσίαση μελετών του, με θέματα ενδιαφέροντος του τουριστικού τομέα.
Τα εργαστήρια θα λάβουν χώρα τη Δευτέρα 17/10/2016, 13.00 – 18.30 και είναι οργανωμένα σε τρεις παράλληλες θεματικές ενότητες: «Τουριστικά Προϊόντα», «Χωροταξία και Περιβάλλον» και «Θεσμικά Θέματα». Αποσκοπούν στο να προαχθεί ένας ουσιαστικός διάλογος για τα θέματα που παρουσιάζονται, με τη συμμετοχή επαγγελματιών από όλους τους φορείς και τις επιχειρήσεις που εμπλέκονται στην τουριστική δραστηριότητα.
Περαιτέρω, στο να διερευνηθούν προτάσεις πολιτικής που θα προάγουν την αειφόρο ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού στη βάση του τρίπτυχου οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα.
Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι ελεύθερη, αλλά ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος και οι θέσεις θα κρατηθούν κατά σειρά προτεραιότητας δήλωσης συμμετοχής.
 
Δείτε εδώ για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής.
 
 
Στην περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνείτε στο email: koutsos@insete.gr
 
 
 
Τα workshops υλοποιούνται στο πλαίσιο  του Υποέργου 7: «Επιστημονική υποστήριξη της υλοποίησης& Διάχυση / Προβολή των αποτελεσμάτων της Πράξης»
της Πράξης «Ενίσχυση της θεσμικής & επιχειρησιακής ικανότητας του ΣΕΤΕ» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5000993,

η οποία εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020»

και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).
Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα