arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Σύνοδος Κορυφής για την Καινοτομία στην Υγεία
CHA000012

Για πρώτη φορά  γίνεται η Σύνοδος Κορυφής για την ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ στην ΥΓΕΙΑ (W.H.I.S.) στις ΚΑΡΥΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 21- 23 Οκτωβρίου 2016. Η W.H.I.S είναι μια ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ για όλους να εμπνευστούν, να καινοτομήσουν και να μοιραστούν γνώση μεταξύ τους. Ο στόχος της είναι να βοηθήσει τις τοπικές κοινότητες να δουλέψουν μαζί για ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ , ΤΗΝ ΕΥΕΞΙΑ και την ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ παράλληλα να τονώσουν την οικονομική  ανάπτυξη της περιοχής που γίνεται η ΣΥΝΟΔΟΣ.

Στόχος είναι η συλλογική ευημερία της ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ με προορισμό & αφετηρία  την ΥΓΕΙΑ. Η W.H.I.s έχει δημιουργήσει δικτύωση σε 17 κοινότητες στον ΠΛΑΝΗΤΗ.

Ανάμεσα στους  διακεκριμένους ομιλητές του W.H.I.S GREECE είναι :

Ο Dr Gunter Pauli, Πατέρας της ΜΠΛΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, Ιδρυτής του Ζero Emissions Research Innitiatives (zeri.org) και ΠΡΟΕΔΡΟΣ της NOVAMONT,

Ο Δρ. Ammid Hannan – Γενικός Ιατρός και Πρόεδρος της W.H.I.S.,

O Kos Sheridan Tatsuno – Επιχειρησιακός Στρατηγός Silicon Valley,

O Δρ. Νίκος Κατσαρός π. Πρόεδρος ΕΦΕΤ Επιστ. Συνεργάτης ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ,

30 διακεκριμένοι Γιατροί & Επαγγελματίες Υγείας καθώς και Νέοι και Γυναίκες επιχειρηματίες.

Δράσεις  που  τονίζουν ιδιαιτέρα την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ όπως η «Γιόγκα Γέλιου» για τους ηλικιωμένους ή Ιατρική Δάσους, η Χορογραφία θα τονίσει την δημιουργική πλευρά των ανθρώπων.

Σε πρακτικό επίπεδο η Ka Desiree Driesenaar και η Κα Ivanka Milenkovic θα παρουσιάσουν ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ  ΜΠΛΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ που θα ενημερώσουν και θα δραστηριοποιήσουν  τους ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ  ώστε να δημιουργήσουν επιχειρηματικές δράσεις μετά το πέρας της ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΟΡΥΦΗΣ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ –   EΙΣΗΤΗΡΙΑ – ΧΟΡΗΓΙΕΣ

http://www.worldhealthinnovationsummit.com/home/whis-global/whis-greece/

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα