arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Διεθνής Έκθεση HOFEX. Food & Hospitality Trade Show
education

Πρόσκληση συμμετοχής στη  Δ .Ε. Hofex στο Χονγκ Κονγκ από 8 -11 Μαΐου 2017
FOOD & HOSPITALITY TRADE SHOW

Η 30η Διεθνής Έκθεση HOFEX 2017 διοργανώνεται στον Εκθεσιακό χώρο Hong Kong Convention and Exhibition Centre .
Από το 1987 η HOFEX είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση . Το Χονγκ Κονγκ είναι ο πιο σημαντικός κόμβος της Ασίας . Οι εισαγωγές φτάνουν το 95 % στους τομείς των τροφίμων ποτών και hospitality η αξία των οποίων ξεπερνά τα US $ 5 δισεκατομμύρια σε αξία εμπορευμάτων τα οποία επανεξάγονται στις περιφερειακές αγορές της Νότιας Κίνας ,το Μακάο, Ταιβάν ,Φιλιππίνες και το Βιετνάμ.

Προϊόντα που προβάλλονται:

Γενικά τρόφιμα, χυμοί, αναψυκτικά, κρασιά γαλακτοκομικά, έλαια, καφέδες, προϊόντα κρέατος προϊόντα ζαχαροπλαστικής bakery καθώς και είδη προμήθειας και εξοπλισμού εστιατορίων και ξενοδοχείων.
HOFEX είναι η προτιμώμενη πλατφόρμα αγοράς για την περιοχή, συμπεριλαμβανομένης της Νότιας Κίνας και απευθύνεται σε μια αγορά πάνω από 166 εκατομμύρια καταναλωτές προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία συνάντησης εμπορικών επισκεπτών, αγοραστών και διανομέων από κάθε πτυχή του φαγητού, της εστίασης και τη βιομηχανία της φιλοξενίας στην Ασία.

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ : Η Enterprise Greece έχει εξασφαλίσει χώρο στον τομέα των γενικών τροφίμων όπου βρίσκονται συγκεντρωμένες οι ευρωπαϊκές εθνικές συμμετοχές.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Μέχρι τις 15/12/2016. Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την αίτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.  Για την πρόσκληση πατήστε εδώ. Για τον κανονισμό συμμετοχής πατήστε εδώ.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: Αναγνωστοπούλου Κατερίνα Τ.: 210 3355767 E.:k.anagnostopoulou@enterprisegreece.gov.gr F.: 210 3242 079

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα