Οι πύλες της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» ανοίγουν την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 06/11/2016 / ΩΡΑ: 18:00 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: TOP NEWS, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΝΕΑ

Μεγάλα ονόματα από το ελληνικό και ευρωπαϊκό επιχειρείν δίνουν το παρόν στην «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»
Τιμώμενα πρόσωπα, ο κ. Ιωάννης Λαρσινός και ο κ. Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος
Επιχειρηματικές συναντήσεις b2b και ημερίδα για τις εξαγωγές στο επίκεντρο των εκδηλώσεων

Τα Επιμελητήρια όλης της Πελοποννήσου ένωσαν τις δυνάμεις τους και τα κατάφεραν. Η διοργάνωση της πρώτης περιφερειακής έκθεσης της Πελοποννήσου με τίτλο «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» είναι πλέον γεγονός.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας κ. Αλέξης Χαρίτσης θα εγκαινιάσει την έκθεση, την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ.. Τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς θα είναι ο επιχειρηματίας κ. Ιωάννης Λαρσινός Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε., Λατομεία – Έτοιμο Σκυρόδεμα για τη σημαντική προσφορά του στην Πελοπόννησο και στην ελληνική επιχειρηματικότητα.

Στο επίκεντρο της έκθεσης, βρίσκεται η τοπική παραγωγή, με αιχμή τον κλάδο των τροφίμων και των ποτών, των αγροτικών προϊόντων, των παραδοσιακών ειδών, τουριστικών προιόντων αλλά και με κλάδους όπως τα έπιπλα, η θέρμανση, τα ελαστικά, τα είδη οικιακής χρήσεως κα.

Η έκθεση θα φιλοξενήσει ειδικά αφιερώματα στα πελοποννησιακά προϊόντα. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και Δήμοι από όλη την Πελοπόννησο διοργανώνουν καθημερινά, μαγειρέματα και πολιτιστικές εκδηλώσεις με σκοπό την προώθηση και ανάδειξη των πελοποννησιακών προϊόντων και τουριστικών προϊόντων.

Εκδήλωση βράβευσης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στο χώρο εκδηλώσεων της έκθεσης, με τιμώμενο πρόσωπο τον κ. Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο, Πρόεδρο & CEO της ΤΕΜΕΣ Α.Ε., εταιρίας ανάπτυξης και διαχείρισης τουριστικών προορισμών υψηλών προδιαγραφών και ο φορέας ανάπτυξης της Costa Navarino, μίας από τις μεγαλύτερες τουριστικές επενδύσεις στη Μεσόγειο.

Με έμφαση στην αξία της εξωστρέφειας και των εξαγωγών, της πελοποννησιακής ποιότητας και ταυτότητας του προϊόντος, αλλά και στην οργανωμένη προώθηση των πελοποννησιακών τροφίμων και ποτών, δύο σημαντικές εκδηλώσεις διοργανώνονται στο πλαίσιο της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO».

Την Πέμπτη 10 στις 7 το απόγευμα η Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.) σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Πελοποννήσου διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση για τις εξαγωγικές και εν δυνάμει εξαγωγικές επιχειρήσεις της Πελοποννήσου.

Εκπρόσωποι ξένων επιχειρήσεων (Ολλανδία, Γερμανία, Σουηδία, Βέλγιο, Αυστρία κ.α.), του δικτύου Enterprise Europe Network, το μεγαλύτερο δίκτυο υποστήριξης επιχειρήσεων πανευρωπαϊκά, που ενδιαφέρονται για τα πελοποννησιακά προϊόντα και για διεθνή συνεργασία θα πραγματοποιήσουν επιχειρηματικές συναντήσεις, με προκαθορισμένα ραντεβού, με ελληνικές επιχειρήσεις το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις της έκθεσης.

Δείτε τους εκπρόσωπους των ξένων επιχειρήσεων εδώ.

Δείτε το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων εδώ.

Κορυφαίες επιχειρήσεις ανάμεσα στους εκθέτες
Επαγγελματίες και επισκέπτες από την Ελλάδα θα καλύψουν τις επαγγελματικές τους ανάγκες από τη δυναμική παρουσία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των εκατοντάδων εκθετών – κορυφαίων επιχειρήσεων από όλη την Ελλάδα.
Δείτε τον κατάλογο εκθετών on line.

Happenings – Εκδηλώσεις των εκθετών
Και φυσικά δε θα λείψουν τα happenings και τα events που διοργανώνουν καθημερινά οι εκθέτες στο χώρο τους.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ
Η διάρκεια της έκθεσης είναι από τις 9 έως τις 13 Νοεμβρίου και οι ώρες λειτουργίας της:
Καθημερινές: 17.00 – 22.00 και το Σαββατοκύριακο: 10.30 – 22.00.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ
Μια προσφορά του ΚΤΕΛ σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας
ΑΦΕΤΗΡΙΑ: Πλατεία Κολοκοτρώνη
ΩΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ: Ανά μία ώρα, στις ώρες λειτουργίας της έκθεσης

ΧΟΡΗΓΟΣ: ΑΚΜΩΝ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΡΤ, ΕΡΤ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 ΚΑΙ 105,8 -ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ -ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – AGRENDA, AGRONEWS – AGROTYPOS – REAL FM 97.8, REAL NEWS, ARCADIAPORTAL.GR –ARKADIAPRESS.GR – ARCADIASPOT.GR – ARCADIASPORTS.GR – BEST – BRAKENEWS.GR – E-KORINTHOS.GR – ELEFTHERIAONLINE.GR – ENTERMESSINIA – FILODIMOS.GR – ΗΛΕΙΑ LIVE – KALAMATAIN.GR – KALAVRYTANEWS – KALAVRARYTAPRESS.GR – KALIMERA-ARKADIA.GR – KINISIS.EU – LAKONIKOS.GR – LACONIALIVE.GR – MESSINIANEWS.GR – MONEMVASIANEWS.GR – NOTOSPRESS.GR – PATRAEVENTS – PATRISNEWS – PNA.GR – RAP MEDIA – ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗ – YPAITHROS.GR-BEST-TV.GR – ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ – ARCADIA 93.8 – ΑΣΤΕΡΑΣ 101.1 – BEST RADIO97.3 – BRAKE 100.8 – DIVA FM 106.1 – ECO-RADIO – ΕΡΤ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 101.5 – ΈΜΦΑΣΙΣ 91.8 – ΗΧΩ 99.6 – LIFE FM 88 – ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ FM 103.1 – NOTOS RADIO 94.9 – ΠΑΛΜΟΣ 90.5 – ΠΟΛΙΤΕΙΑ FM 90.7 – SFERA 94. – SKAI ARKADIAS 102.8 – ΣΚΑΙ ΡΓΟΛΙΔΑΣ – ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ 99.2 -ΑΡΚΑΔΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ – ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΦΩΝΗ – ΑΡΓΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΑΥΓΗ ΠΥΡΓΟΥ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΈΠΑΘΛΟ – ΦΩΝΗ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ – ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ – ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΕΩΣ – ΠΑΤΡΙΣ – ΠΡΩΙΝΗ ΗΛΕΙΑΣ – ΘΑΡΡΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ – ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ – ARCADIAPRESS.GR

Συνδιοργάνωση Περιφέρεια Πελοποννήσου
Με τη στήριξη του Δήμου Τρίπολης και της Enterprise Greece
Ανάδοχος ALFA EXPO