arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Επιχειρηματικές συνεργασίες με Ρώσους
business5

Το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο στα πλαίσια ανάπτυξης  της ελληνορωσικής περιφερειακής συνεργασίας,  προωθεί δράσεις  για την επίτευξη άμεσης συνεργασίας μεταξύ των ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων στις Περιφέρειες της Ελλάδας και της Ρωσίας.

Ως αποτέλεσμα των εργασιών του Ελληνορωσικού Επιχειρηματικού Φόρουμ στην πλατφόρμα της  φετινής  ΔΕΘ, οι συνεργίες μεταξύ των Ρωσικών και Ελληνικών επιχειρήσεων με την δημιουργία μεικτών επιχειρήσεων, την  μεταφορά τεχνογνωσίας,  την χρήση εξοπλισμού από την Ελλάδα για την οργάνωση της παραγωγής και της επεξεργασίας προϊόντων  στη Ρωσία  σε διάφορους τομείς αλλά και η προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα, παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Προς αυτή ακριβώς την κατεύθυνση, το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο θα υποδεχτεί μια επιχειρηματική αποστολή από την Περιφέρεια της Σαμάρα, την περίοδο 22-26 Νοεμβρίου 2016.

Η Περιφέρεια της Σαμάρα  θεωρείται μια από τις πιο αναπτυγμένες περιοχές της Ρωσίας, ένα σημαντικό εκπαιδευτικό κέντρο πανεπιστημιακού επιπέδου, με δυνατή παρουσία του βιομηχανικού, φαρμακευτικού, αγροτικού τομέα, καθώς και του ιατρικού εξοπλισμού, αλλά και της αυτοκινητοβιομηχανίας (LADA).

Κατά την επίσκεψή της ρωσικής επιχειρηματικής αποστολής, θα διοργανωθεί παρουσίαση των επιχειρηματικών δυνατοτήτων της Περιφέρειας για την ελληνική αγορά στις 23 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 15.30 – 18.00 στο Πολιτιστικό & Επιστημονικό Κέντρο της Πρεσβείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας (Τζαβέλλα 7, Χαλάνδρι).

Η εκδήλωση απευθύνεται στα μέλη του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, αλλά και τις Ελληνικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να προβούν σε συνεργασία με τις αντίστοιχες ρωσικές ιδίως στους  τομείς:

  • φαρμακοβιομηχανία
  • ιατρική και φαρμακευτική έρευνα
  • αυτοκινητοβιομηχανία (Lada)
  • internet technologies (IT).

 

Σημειώνεται, ότι θα υπάρξει δυνατότητα networking με τα μέλη της Ρωσικής αποστολής.

Για κάθε διευκρίνιση βρισκόμαστε στην διάθεσή σας στα τηλ. 210 69 18 127, 211 700 70 43  και e-mail: office@hrcc.gr, hrcc@otenet.gr.

 

 

Με εκτίμηση,

Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα