arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Eμπορική έκθεση για τη μόδα στην Ελλάδα
exhibitor

Η μεγάλη εμπορική έκθεση για τη μόδα στην Ελλάδα. Περισσότεροι από 400 εκθέτες.

Η ένδυση, η υπόδηση, τα αξεσουάρ και τα μπιζού μαζί στην κοινή διοργάνωση της Femmina fashion trade show, της Hellenic Shoe Fair και του τμήματος αξεσουάρ και μπιζού της Δωρέκθεσης της διοργανώτριας εταιρείας ROTA AE, κάτω από την ομπρέλα της Athens fashion trade show στο Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Διοργανώνεται 2 φορές το χρόνο, κάθε Ιανουάριο και Σεπτέμβριο παρουσιάζοντας συλλογές από εκατοντάδες κατασκευαστές, εισαγωγείς και σχεδιαστές με είδη ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ, μπιζού, εσωρούχων, μαγιό και παιδικής μόδας.

Επόμενες διοργανώσεις: 27-30 Ιανουαρίου 2017, Metropolitan Expo, Αθήνα
22-25 Σεπτεμβρίου 2017,Metropolitan Expo, Αθήνα

Ποιοι συμμετέχουν

Στην Athens Fashion Trade Show εκθέτουν βιοτεχνίες, κατασκευαστές, σχεδιαστές, εισαγωγείς και αντιπρόσωποι σε

Γυναικεία και ανδρικά ενδύματα, Γυναικεία και ανδρικά υποδήματα, Νεανική μόδα, Αξεσουάρ, Μπιζού, Καλοκαιρινή μόδα – Μαγιώ, Eσώρουχα – Homewear, Παιδική ένδυση, υπόδηση, αξεσουάρ, Εξοπλισμός καταστημάτων, Δέρμα και γούνα.

Οι πιο δυνατές εταιρείες μόδας και οι πολλά υποσχόμενοι νέοι σχεδιαστές, αφουγκραζόμενοι τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις του κλάδου, την εμπιστεύονται σταθερά πετυχαίνοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

 

Ποιοι την επισκέπτονται

Οι επισκέπτες της έκθεσης Athens Fashion Trade Show είναι:

Τα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης, εσωρούχων, μπιζού, αξεσουάρ, αντιπρόσωποι, στυλίστες, πολυκαταστήματα, επαγγελματίες του χώρου της μόδας από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό.

Οφέλη συμμετοχής

  • Είναι η μεγάλη εμπορική έκθεση για τη μόδα που προσελκύει σταθερά εμπορικούς επισκέπτες, καταστήματα από όλη την Ελλάδα και Κύπρο.
  • Παρουσιάζει έντονο εμπορικό ενδιαφέρον καθώς αποτελεί την θεσμοθετημένη έκθεση για την ένδυση, υπόδηση και αξεσουάρ στην Ελλάδα.
  • Αποτυπώνει πλήρως τις τάσεις της μόδας και παρουσιάζει τη μόδα στο σύνολο της δημιουργώντας ένα ενιαίο χώρο συνάντησης για όλη την αγορά.
  • Ενισχύεται με μεγάλη διαφημιστική καμπάνια προσέλκυσης επισκεπτών.

Προβολή της έκθεσης

Με βασικό στόχο την ενημέρωση όλης της αγοράς η έκθεση υλοποιεί ένα μεγάλο διαφημιστικό πρόγραμμα προσέλκυσης επισκεπτών που περιλαμβάνει:

  • Εκτενές διαφημιστικό πρόγραμμα σε τηλεόραση
  • Διαφημιστικές καταχωρήσεις σε κορυφαία κλαδικά και επιχειρηματικά έντυπα
  • Ταχυδρομική αποστολή προσκλήσεων
  • Αποστολή ενημερωτικών newsletters σε καταστήματα
  • Αποστολή τηλεφωνικών μηνυμάτων σε καταστήματα
  • Ειδικές Συνεργασίες με Κλαδικούς Φορείς

Επικοινωνία : RΟΤΑ, Τηλέφωνο : 2.111.801.801 Fax: 2.111.801.810, E-mail: info@rota.gr  URL: http://www.rota.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα