32η Έκθεση Προιόντων Μητρότητας, Παιδικών και Μωρουδιακών Ειδών

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 23/12/2016 / ΩΡΑ: 10:00 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΝΕΑ

H Διεθνής Έκθεση 32nd ISTANBUL MOTHER CHILD BABY MATERIALS EXHIBITION (32η Έκθεση Προϊόντων Μητρότητας, Παιδικών και Μωρουδιακών Ειδών) πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις Ιανουαρίου 2017 από την Ένωση Εξαγωγέων στην Istanbul- Τουρκία με επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγών.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς εξοπλισμού μεταφοράς και ασφάλειας βρεφών παιδιών, βρεφική και παιδική φροντίδα και διατροφή, βρεφική και παιδική ένδυση και αξεσουάρ, βρεφικά και παιδικά έπιπλα και λευκά είδη, βρεφικά και παιδικά ποδήλατα, παιχνίδια και διαπαιδαγωγικά – εκπαιδευτικά είδη, είδη μητρότητας και εγκυμοσύνης, υπηρεσίες και διοργάνωση.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο της Τουρκίας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες (9-12 Ιανουαρίου 2017) και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι οι εταιρείες θα επιλεγούν από το Υπουργείο και όχι από το Γραφείο. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (9-12 Ιανουαρίου 2017) το Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

 Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των 9-12 Ιανουαρίου 2017 (διαμονή 3 νυχτών).  Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

http://www.cbmeturkey.com/?lng=en   

Οι εταιρείες που επιθυμούν να επισκεφτούν την έκθεση, να συμπληρώσουν την αίτηση (πατήστε εδώ για να την κατεβάσετε) και να την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 02.01.2017 στο φαξ  210 72 42 948  ή στο e-mail   atina@ekonomi.gov.tr