Έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 10/01/2017 / ΩΡΑ: 10:00 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΝΕΑ

Η Super Market, Mini Market και Περίπτερο έρχεται με την 6η διοργάνωση της από 20   έως 22 Οκτωβρίου 2017 να παρουσιάσει για ακόμα μια χρονιά την αγορά λιανικής πώλησης τροφίμων, ζαχαρωδών, καπνικών, ποτών, προϊόντων ευρείας κατανάλωσης και non-food, στην Ελλάδα.

Μέσα από τις 5 προηγούμενες διοργανώσεις της η έκθεση έχει δημιουργήσει ένα βασικό πυρήνα επισκεπτών, που αποτελείται από ένα μεγάλο αριθμό super market, mini market, περιπτέρων, καταστημάτων ψιλικών και άλλων σημείων λιανικής αλλά και από ένα μεγάλο αριθμό διανομέων από όλη την Ελλάδα, που επισκέπτονται σταθερά την εξειδικευμένη έκθεση για τον κλάδο τους.

Ποιοι συμμετέχουν

Οι εταιρείες που συμμετέχουν στην έκθεση δραστηριοποιούνται στην παραγωγή, εισαγωγή και διανομή προϊόντων όπως: Τρόφιμα, Γαλακτοκομικά/Τυροκομικά, Παραδοσιακά προϊόντα, Ποτά – Αναψυκτικά, Ζαχαρώδη, Προϊόντα Ευρείας Κατανάλωσης (FMCGs), Καπνικά, Προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, Συστήματα και λύσεις πληροφορικής, Τηλεπικοινωνίες, Τύπος, Άλλα.

Ποιοι την επισκέπτονται

Την έκθεση προσελκύει σταθερά χιλιάδες ιδιοκτήτες και εργαζόμενους σημείων πώλησης, αλλά και στελέχη επιχειρήσεων από όλη την οργανωμένη & μικρή λιανική το χονδρεμπόριο κλπ. Αναλυτικά οι κατηγορίες των επισκεπτών είναι:

Super Market, Mini Market, Χονδρέμποροι/Διανομείς, Αλυσίδες Super Market, Πολυκαταστήματα, Περίπτερα, Παντοπωλεία, Καταστήματα Ψιλικών / Καπνού / Τύπου, Κάβες, Βιολογικά – Οικολογικά Προϊόντα, Καταστήματα Delicatessen, Πρατήρια καυσίμων, Κυλικεία, Ζαχαροπλαστεία, Αρτοποιεία, Καταστήματα Τουριστικών Δώρων, Ξενοδοχεία, Cash & Carry, Προμηθευτικές Εταιρείες.

 

 

Οφέλη συμμετοχής

 • Αποτελεί την πύλη εισόδου στα super market, mini market, τα καταστήματα ψιλικών και άλλων σημείων λιανικής.
 • Την επισκέπτονται διανομείς και αντιπρόσωποι από όλη την Ελλάδα με κύριο λόγο επίσκεψης τη σύναψη νέων συνεργασιών.
 • Αποφέρει εμπορικά αποτελέσματα καθώς το 46% των σημείων προχωρεί σε παραγγελία μέσα στην έκθεση, ενώ ταυτόχρονα 45% των επισκεπτών έρχονται από περιοχές εκτός Αττικής.
 • Η έκθεση απευθύνεται σε όλη την αγορά λιανικής που εστιάζει στην πώληση τροφίμων, γαλακτοκομικών, αναψυκτικών, ζαχαρωδών, καπνικών, ποτών με μεγάλη δυναμική και έντονο εμπορικό ενδιαφέρον.

Προώθηση της έκθεσης

Με βασικό στόχο την ενημέρωση όλης της αγοράς λιανικής και τους διανομείς, η έκθεση υλοποιεί ένα μεγάλο διαφημιστικό πρόγραμμα προσέλκυσης επισκεπτών που περιλαμβάνει:

 • Εκτενές διαφημιστικό πρόγραμμα σε Τηλεόραση & Ραδιόφωνο
 • Διαφημιστικές καταχωρήσεις σε κορυφαία κλαδικά και επιχειρηματικά έντυπα
 • Διαφήμιση μέσω Google και μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 • Ταχυδρομική αποστολή προσκλήσεων
 • Διανομή προσκλήσεων πόρτα πόρτα σε σημεία λιανικής
 • Ένθεση προσκλήσεων σε κλαδικά περιοδικά
 • Αποστολές τηλεφωνικών μηνυμάτων σε ιδιοκτήτες σημείων λιανικής
 • Ειδικές Συνεργασίες με Κλαδικούς Φορείς

Επικοινωνία : RΟΤΑ,  2.111.801.801 Fax: 2.111.801.810, E-mail: info@rota.gr  URL: http://www.rota.gr