">

Διεθνές Συνέδριο Ζυθοποιίας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 21/02/2017 / ΩΡΑ: 10:00 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΝΕΑ

Στο πλαίσιο των 4th BeerBartender Awards, θα διοργανωθεί Διεθνές Συνέδριο Ζυθοποιίας. Το International Beer Conference, θα πραγματοποιηθεί στο Maroussi Plaza, την Τρίτη 7 Μαρτίου 2017. Στο συνέδριο θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τον κλάδο της ζυθοποιίας (start-up, νομοθεσία, φορολογία, επικοινωνία κα). Η agenda θα ανακοινωθεί προσεχώς. Ομιλητές θα είναι στελέχη ζυθοποιείων και ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου καθώς και προσκεκλημένοι δημοσιογράφοι και ειδικοί από την Ευρώπη.

Στόχος είναι το συνέδριο να γίνει το σημείο αναφοράς, έκφρασης και συζήτησης των προβλημάτων, τεχνολογιών και καινοτομιών του κλάδου στα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο.

Οι ομιλίες και παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν στην αγγλική γλώσσα.

Θα θέλαμε από εσάς να το επικοινωνήσετε στα μέλη σας, καθώς μπορεί να τους ενδιαφέρει να συμμετέχουν και να κρατήσουν άμεσα την θέση τους στο: http://bit.ly/ibc17-book (Για ομαδικές κρατήσεις επικοινωνήστε με την κα Μαργαριτίδη στα 2130370837 και dmargaritidi@beerbartender.gr)

Επιβεβαιωμένοι ως τώρα ομιλητές:

www.beerbartenderawards.gr/speakers

  • Tim Hampson – Chairman of the British Guild of Beer Writers, Beer Writer & author
  • Dirk Hoplitschek – Berlin Beer Week Organizer, Beer editor
  • Helmut Adam – Bar Convent Berlin & BrewBerlin Organizer, Publisher of Mixology Magazine
  • Giorgos Alexakis – Founder of Hoppy Pub, Thessaloniki
  • Sofoklis Panagiotou – Co-Founder/Brewer of Septem Microbrewery

Τα βραβεία καθώς και το Συνέδριο τελούν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, του Υπουργείου Τουρισμού, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας, της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών, του Δήμου Αμαρουσίου και το British Guild of Beer Writers”.

Η διοργάνωση γίνεται από την BeerBartender και την Spoon Advisors.

Για το φυλλάδιο του συνεδρίου πατήστε εδώ. Το site με πληροφορίες: www.beerbartenderawards.gr/conference

 

 

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Σας ενημερώνουμε ότι πρέπει να μεριμνήσετε για την καταβολή του «τέλους διατήρησης μερίδας» της επιχείρησής σας στο Γ.Ε.ΜΗ. εντός της τρέχουσας χρήσης, διότι στο τέλος της χρήσης, σύμφωνα με το άρθρο 3 της υπουργικής απόφασης 79752/30-12-2014, «τα εν λόγω τέλη αποστέλλονται από την αρμόδια υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ. του οικείου Επιμελητηρίου στη Φορολογική Διοίκηση για βεβαίωση και είσπραξη με βάση τις διατάξεις του κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων»

Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι όλες οι επιχειρήσεις που είναι καταχωρημένες στο ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ (Γ.Ε.ΜΗ.) και δεν είναι κεφαλαιουχικές – και πιο συγκεκριμένα όλες οι Ο.Ε, Ε.Ε, ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ και ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – έχουν υποχρέωση υποβολής στο Γ.Ε.ΜΗ. αποδεικτικού κατάθεσης φορολογικής δήλωσης, σύμφωνα με το άρθρο 5 της Υπουργικής Απόφασης 79760/31-12-2014 (ΦΕΚ. 3623, τ.Β΄). Η καταχώρηση γίνεται με ηλεκτρονικό τρόπο, το αργότερο δύο μήνες μετά την υποβολή της φορολογικής δήλωσης στον ιστότοπο: https://services.businessportal.gr

Τέλος, ελέγξτε και τις άλλες υποχρεώσεις σας στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, που τυχόν εκκρεμούν.