Έκθεση WIN- EURASIA AUTOMATION- ELECTROTECH- HYDRAULIC & PNEUMATIC- CeMAT 2017”

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 21/02/2017 / ΩΡΑ: 14:00 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΝΕΑ

Μεταξύ των ημερομηνιών 16-19 Μαρτίου 2017 πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι  Εκθέσεις “WIN- EURASIA AUTOMATION- ELECTROTECH- HYDRAULIC & PNEUMATIC- CeMAT 2017” στο Tuyap Fair, Convention and Congress Center– Istanbul, TURKEY από την εταιρία Hannover Fairs Turkey με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα και του Υπουργείου.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στη Υπηρεσίες αυτοματισμού, Βιομηχανικών Συστημάτων Αυτοματισμού Κτιρίων, Καλώδια & Εξοπλισμός για μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας,
Ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός δοκιμών και μέτρησης Εξοπλισμός, Ηλεκτροκινητήρες & Συχνότητα.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο της Τουρκίας, η οποία διαρκεί 3 μέρες (15-18 Μαρτίου 2017) και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς-επιχειρηματίες. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών 15-18 Μαρτίου 2017, το Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες 15-18 Μαρτίου 2017 (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους. Παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία της Τουρκίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα;

http://www.win-automation.com/en

 

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση (πατήστε εδώ για να την κατεβάσετε) και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 28.02.2017 στο φαξ 210 72 42 948 ή στο e-mail   atina@ekonomi.gov.tr.