arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Διεθνής Έκθεση Πρώτων Υλών “Food Ingredients Europe”
exhibitor

Η Διεθνής Έκθεση Πρώτων Υλών για τη βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών Food Ingredients Europe διεξάγεται κάθε δύο χρόνια ανελλιπώς από το 1986. Το 2015 έλαβε χώρα στο Παρίσι ενώ το 2017 θα λάβει χώρα στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, στον εκθεσιακό χώρο Messe Frankfurt από τις 28 έως τις 30 Νοεμβρίου 2017. O εκθεσιακός χώρος έχει επιφάνεια 60.000 τμ και η έκθεση αναμένεται να προσελκύσει 26.000 επισκέπτες.
Η Food Ingredients Global είναι ένα σημαντικό εμπορικό γεγονός στο χώρο της βιομηχανίας τροφίμων. Στην έκθεση αυτή, οι εκθέτες έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν νέους προμηθευτές και να ενημερωθούν σχετικά με τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες στο χώρο των συστατικών της βιομηχανίας τροφίμων. Επιπρόσθετα, δύναται να αυξήσουν το μερίδιο αγοράς τους καθώς και να επεκτείνουν το εμπορικό δίκτυό τους.

Στην έκθεση προβάλλονται τα παρακάτω συστατικά τροφίμων:
Δημητριακά και προϊόντα δημητριακών, διογκωτικοί παράγοντες, ρυθμιστές οξύτητας, αλκοολούχα ποτά, αμινοξέα, παράγοντες κατά της διόγκωσης, αντιοξειδωτικά, τυρί και τυροκομικά προϊόντα, κακάο και τα προϊόντα του κακάο, καφέ και τα προϊόντα του καφέ, παράγοντες διατήρησης χρώματος, γαλακτοκομικά προϊόντα (εκτός από το τυρί), λίπη και έλαια βρώσιμα, αυγά και προϊόντα του αυγού, γαλακτωματοποιητές, γαλακτωματοποίηση αλάτων, λιπαρά οξέα και άλλα λιπιδικά οξέα, ψάρια και προϊόντα ψαριών, οξέα – ένζυμα-χρώματα τροφίμων, φρούτα-λαχανικά και προϊόντα φρούτων-λαχανικών, κρέας και προϊόντα κρέατος, ξηροί καρποί, σπόροι και αμύγδαλα, φυτοχημικά, προβιοτικά, πρωτείνες, νουκλεοτίδια, ιχνοστοιχεία και συναφή προϊόντα, σταθεροποιητές, ζάχαρη και άλλες γλυκαντικές ουσίες υδατανθράκων, πηκτικά, βιταμίνες κλπ.

Υπεύθυνη οργάνωσης: Ζωγοπούλου Ευφροσύνη Τηλέφωνο: 210-3355 795 Fax.: 210 3242 079 Email: f.zogopoulou@enterprisegreece.gov.gr

Αναλυτικά η πρόσκληση συμμετοχής εδώ.

Για την αίτηση συμμετοχής πατήστε εδώ.

Ο κανονισμός συμμετοχής εδώ.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα