">

Διεθνής Έκθεση Πρώτων Υλών «Food Ingredients Europe»

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 06/02/2017 / ΩΡΑ: 12:00 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΝΕΑ

Η Διεθνής Έκθεση Πρώτων Υλών για τη βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών Food Ingredients Europe διεξάγεται κάθε δύο χρόνια ανελλιπώς από το 1986. Το 2015 έλαβε χώρα στο Παρίσι ενώ το 2017 θα λάβει χώρα στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, στον εκθεσιακό χώρο Messe Frankfurt από τις 28 έως τις 30 Νοεμβρίου 2017. O εκθεσιακός χώρος έχει επιφάνεια 60.000 τμ και η έκθεση αναμένεται να προσελκύσει 26.000 επισκέπτες.
Η Food Ingredients Global είναι ένα σημαντικό εμπορικό γεγονός στο χώρο της βιομηχανίας τροφίμων. Στην έκθεση αυτή, οι εκθέτες έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν νέους προμηθευτές και να ενημερωθούν σχετικά με τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες στο χώρο των συστατικών της βιομηχανίας τροφίμων. Επιπρόσθετα, δύναται να αυξήσουν το μερίδιο αγοράς τους καθώς και να επεκτείνουν το εμπορικό δίκτυό τους.

Στην έκθεση προβάλλονται τα παρακάτω συστατικά τροφίμων:
Δημητριακά και προϊόντα δημητριακών, διογκωτικοί παράγοντες, ρυθμιστές οξύτητας, αλκοολούχα ποτά, αμινοξέα, παράγοντες κατά της διόγκωσης, αντιοξειδωτικά, τυρί και τυροκομικά προϊόντα, κακάο και τα προϊόντα του κακάο, καφέ και τα προϊόντα του καφέ, παράγοντες διατήρησης χρώματος, γαλακτοκομικά προϊόντα (εκτός από το τυρί), λίπη και έλαια βρώσιμα, αυγά και προϊόντα του αυγού, γαλακτωματοποιητές, γαλακτωματοποίηση αλάτων, λιπαρά οξέα και άλλα λιπιδικά οξέα, ψάρια και προϊόντα ψαριών, οξέα – ένζυμα-χρώματα τροφίμων, φρούτα-λαχανικά και προϊόντα φρούτων-λαχανικών, κρέας και προϊόντα κρέατος, ξηροί καρποί, σπόροι και αμύγδαλα, φυτοχημικά, προβιοτικά, πρωτείνες, νουκλεοτίδια, ιχνοστοιχεία και συναφή προϊόντα, σταθεροποιητές, ζάχαρη και άλλες γλυκαντικές ουσίες υδατανθράκων, πηκτικά, βιταμίνες κλπ.

Υπεύθυνη οργάνωσης: Ζωγοπούλου Ευφροσύνη Τηλέφωνο: 210-3355 795 Fax.: 210 3242 079 Email: f.zogopoulou@enterprisegreece.gov.gr

Αναλυτικά η πρόσκληση συμμετοχής εδώ.

Για την αίτηση συμμετοχής πατήστε εδώ.

Ο κανονισμός συμμετοχής εδώ.

 

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Σας ενημερώνουμε ότι πρέπει να μεριμνήσετε για την καταβολή του «τέλους διατήρησης μερίδας» της επιχείρησής σας στο Γ.Ε.ΜΗ. εντός της τρέχουσας χρήσης, διότι στο τέλος της χρήσης, σύμφωνα με το άρθρο 3 της υπουργικής απόφασης 79752/30-12-2014, «τα εν λόγω τέλη αποστέλλονται από την αρμόδια υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ. του οικείου Επιμελητηρίου στη Φορολογική Διοίκηση για βεβαίωση και είσπραξη με βάση τις διατάξεις του κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων»

Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι όλες οι επιχειρήσεις που είναι καταχωρημένες στο ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ (Γ.Ε.ΜΗ.) και δεν είναι κεφαλαιουχικές – και πιο συγκεκριμένα όλες οι Ο.Ε, Ε.Ε, ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ και ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – έχουν υποχρέωση υποβολής στο Γ.Ε.ΜΗ. αποδεικτικού κατάθεσης φορολογικής δήλωσης, σύμφωνα με το άρθρο 5 της Υπουργικής Απόφασης 79760/31-12-2014 (ΦΕΚ. 3623, τ.Β΄). Η καταχώρηση γίνεται με ηλεκτρονικό τρόπο, το αργότερο δύο μήνες μετά την υποβολή της φορολογικής δήλωσης στον ιστότοπο: https://services.businessportal.gr

Τέλος, ελέγξτε και τις άλλες υποχρεώσεις σας στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, που τυχόν εκκρεμούν.