Έκθεση και Φόρουμ Γυναικών Προμηθευτών 2017

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16/02/2017 / ΩΡΑ: 20:00 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΝΕΑ

Μεταξύ των ημερομηνιών 22-24 Φεβρουαρίου 2017 πρόκειται να πραγματοποιηθεί ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΜ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ 2017 στην Istanbul, στον Hilton Istanbul Bomonti Hotel από τον KAGIDER (Σύλλογος Γυναικών Επιχειρηματιών της Τουρκίας) σε συνεργασία με το Διεθνές Κέντρο Εμπορίου (ITC) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας.

Στην έκθεση προσκαλούνται τις γυναίκες προμηθευτές που δραστηριοποιούνται στους παρακάτω τομείς:

  • Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ)
  • Βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας και ένδυσης
  • Τουρισμός

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο, το οποίο διαρκεί 3 μέρες (22-25 Φεβρουαρίου 2017) και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (22-25 Φεβρουαρίου 2017) το Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρεία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των 22-25 Φεβρουαρίου 2017 (διαμονή 3 νυχτών).  Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα :

http://www.intracen.org/wvef/

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση (πατήστε εδώ για να την κατεβάσετε) και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 16.02.2017 στο φαξ 210 72 42 948 ή στο e-mail  atina@ekonomi.gov.tr