arcadianet espa
Enterprise Europe Network
TOUR D’ EUROPE Επιχειρηματικές Συναντήσεις με επιχειρήσεις εισαγωγών – χονδρεμπορίου από την Ιταλία Παλέρμο, 7 Απριλίου 2017
een

Το “Enterprise Europe Network”  διοργανώνει Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων  με εκπροσώπους επιχειρήσεων εισαγωγών και χονδρεμπορίου από την Ιταλία στον κλάδο Τροφίμων-Ποτών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Παλέρμο την 7η Απριλίου 2017.
Η εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων διοργανώνεται από τα μέλη της Τομεακής Ομάδας για τις Αγροδιατροφικές επιχειρήσεις (Sector Group Food and Agro Industries) του Δικτύου Enterprise Europe Network, της οποίας είναι μέλος το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Πώς θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση

Συνάδελφοι του Δικτύου από την Ιταλία προσέγγισαν και επέλεξαν εισαγωγείς – χονδρεμπόρους τροφίμων και ποτών από τη χώρα τους, οι οποίοι στις 7 Απριλίου 2017 στο Παλέρμο της Ιταλίας θα πραγματοποιήσουν κατ’ ιδίαν συναντήσεις με ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις του κλάδου που επιθυμούν να εξάγουν τα προϊόντα τους στην παραπάνω χώρα.

Διαδικασία συμμετοχής

Την 1η Δεκεμβρίου 2016 ξεκινά η διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής. Η συμμετοχή δηλώνεται είτε μέσω επικοινωνίας με το αρμόδιο γραφείο του Δικτύου Enterprise Europe Network στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, είτε απευθείας μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας (https://www.b2match.eu/tour-d-europe-palermo2017) .

Εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία δηλώσεων συμμετοχής από τις ελληνικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται και αναρτηθούν και τα δικά τους προφίλ στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, με τη βοήθεια πάντα του συνεργάτη του Δικτύου, οι επιχειρήσεις αγοραστές θα επιλέξουν με ποιες επιχειρήσεις θα ήθελαν να συναντηθούν για να μιλήσουν για πιθανή επιχειρηματική συνεργασία.

Με τον τρόπο αυτό κάθε επιχείρηση θα γνωρίζει πριν μεταβεί στην Ιταλία πόσες συναντήσεις και με ποιες επιχειρήσεις θα τις πραγματοποιήσει.

Οφέλη συμμετοχής στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων (Β2Β)

Μέσω της συμμετοχής στο Β2Β, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα:

• Να συναντηθούν και να μιλήσουν με επιχειρήσεις που ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τα προϊόντα τους
• Να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους
• Να προχωρήσουν σε επιχειρηματικές συνεργασίες στην Ιταλία

¬ Για τη συμμετοχή και την πραγματοποίηση συναντήσεων δεν υπάρχει κόστος.
¬ Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής καλύπτονται από τους ίδιους τους συμμετέχοντες.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη του Enterprise Europe Network στο Επιμελητήριο Αρκαδίας κα Ευγενία Τζανετοπούλου, τηλ. 2710227141-2, email: tzanetopoulou@arcadianet.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα