arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Διεθνής Έκθεση Αγροτικών Προιόντων INDAGRA, στη Ρουμανία
exhibitor

Η 22η  Διεθνής Έκθεση INDAGRA 2017 διοργανώνεται ετησίως στον Εκθεσιακό χώρο ROMEXPO  στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

 Σκοπός της έκθεσης είναι να καλύψει τις ανάγκες της ανερχόμενης αγοράς της Ρουμανίας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων.

Σύμφωνα με στοιχεία των οργανωτών τα εμπορικά αποτελέσματα των εκθετών του 2015 ήταν περισσότερο από ικανοποιητικά καθώς  το 90 % ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι από την συμμετοχή τους, ενώ το 85% θα επαναλάβουν τη συμμετοχή τους .

Προϊόντα που προβάλλονται:

  • Αγροτικός τομέας (αγροτικά μηχανήματα χωματουργικά, θεριστικά, σποράς τρακτέρ, ξηραντές, σιλό, εξοπλισμός διακίνησης αγροτικών προϊόντων, σπόροι και επεξεργασία, λιπάσματα, τεχνολογίες και εξοπλισμός, αρδευτικός εξοπλισμός και τεχνολογίες Συσκευασίας)
  • Τομέας κτηνοτροφικών προϊόντων (εξοπλισμός, τεχνολογίες βελτίωσης και αναπαραγωγής ζώων και πουλερικών, κτηνιατρικά φάρμακα)
  • Τομέας ιχθυηρών προϊόντων (αναπαραγωγή, τεχνολογίες, συνθήκες μεταφοράς και αποθήκευσης, θαλασσινά, βάρκες και πλοία για θαλάσσιο και ποταμίσιο ψάρεμα).
  • Τομέας ανθοκομικής, κηπουρικής (άνθη και φυτά για κήπους και θερμοκήπια, έπιπλα και αξεσουάρ για κήπους, είδη ανθοκομικής, εξοπλισμός και εργαλεία).

Όλες οι πληροφορίες εδώ.

Για την αίτηση συμμετοχής πατήστε εδώ.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα