arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Επιχειρηματικό – Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας
money1

ΔΥΝΑΜΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΈΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ «FOODEXPO»
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Δικτύου Enterprise Europe Netwok, στο πλαίσιο των δράσεων του για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων, την τόνωση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων – μελών του και την προώθηση και αναγνωρισιμότητα της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «FOODEXPO 2017», που διεξήχθη από 18 έως 20 Μαρτίου 2017 στο Metropolitan Expo στην Αθήνα.
Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου εκθέτες και επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν, για τις Αρκαδικές επιχειρήσεις: ARCAFROZ, ΜOLIA και CASTALIA, που συμμετείχαν στο περίπτερο του Επιμελητηρίου μετά από πρόσκληση για τη δωρεάν συμμετοχή των Αρκαδικών Επιχειρήσεων στο εν λόγω περίπτερο και για την μεγαλύτερη έκθεση της Πελοποννήσου την «Πελοπόννησος Expo» όπου έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και συνεχάρησαν τα επτά Επιμελητήρια της Πελοποννήσου, Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας για αυτό το τόλμημα.
Πατήστε εδώ για να δείτε το ενημερωτικό Δελτίο Τύπου.

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ»
Ξεκινά στις 23 Μαρτίου η υποβολή αιτήσεων για τη χρηματοδότηση ερευνητικών έργων στο νέο πρόγραμμα «Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ». Η δράση έχει προϋπολογισμό 280 εκατ. ευρώ και θα ολοκληρωθεί σε 3 κύκλους. Η ημερομηνία έναρξης ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης στο πληροφοριακό σύστημα κρατικών ενισχύσεων ορίζεται για τον Α’ Κύκλο η Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 και ώρα 15.00 με καταληκτική ημερομηνία την Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017 και ώρα 16:00.

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΛΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την τόνωση των Αρκαδικών επιχειρήσεων και την προώθησή τους, προγραμματίζει την επιδότηση των επιχειρήσεων μελών του σε σημαντικές κλαδικές εκθέσεις του εσωτερικού για το 2017.
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις εκθέσεις και το ύψος επιδότησης πατώντας εδώ.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΝΩΠΩΝ ΚΡΕΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ
Ανακοινώνεται από Στρατιωτική Υπηρεσία ότι, θα διενεργηθεί Ανοιχτός Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός, για την προμήθεια νωπών κρεάτων και πουλερικών για τις ανάγκες στρατιωτικών Μονάδων – Υπηρεσιών των φρουρών Θεσ/νικηςμ Κιλκίς, Νέας Σάντας, Ρεντίνας και των ΚΑΑΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ, ΝΕΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ και ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ.
Όλες οι πληροφορίες για το διαγωνισμό εδώ.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα