arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Αύριο, Τετάρτη 15 Μαρτίου, η μεγάλη ημερίδα για τις εξαγωγές στο Επιμελητήριο Αρκαδίας
Enterprise Greece Logo e1574415605198

Το ENTERPRISE GREECE και το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Δικτύου Enterprise Europe Network, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της εξωστρέφειας των Πελοποννησιακών επιχειρήσεων, διοργανώνουν την Τετάρτη 15 Μαρτίου στις 6.30 το απόγευμα με θέμα: «Προώθηση – Ανάπτυξη Εξαγωγών Κλάδου Τροφίμων και Ποτών στην Αγορά της Ιαπωνίας» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στην Τρίπολη.

Στη διάρκεια της ημερίδας θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα δράσεων του Οργανισμού για τον κλάδο Τροφίμων και Ποτών για το 2017.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Διονύσιος Πρωτοπαπάς , Σύμβουλος- Επικεφαλής του γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Τόκυο.

Η ημερίδα έχει στόχο την ενημέρωση των εξαγωγικών επιχειρήσεων της Πελοποννήσου για την αγορά της Ιαπωνίας ενόψει και των επικείμενων δράσεων που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

 

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ

Το ENTERPRISE GREECE σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, για την άμεση και σωστή πληροφόρηση των εν δυνάμει εξαγωγικών επιχειρήσεων της χώρας και των εξαγωγέων που βρίσκονται κυρίως σε αρχικό στάδιο, σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε τα δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια, Τετάρτη 22 και Πέμπτη 23 Μαρτίου, απογευματινές ώρες,  διάρκειας 8 ωρών (4 ώρες/μέρα) με θέμα: «Δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος & εξαγωγικές διαδικασίες» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε online τη συμμετοχή σας.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα