arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Επιχειρηματικό – Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας
money1

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ: ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ, Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ «ΚΟΚΚΙΝΑ» ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Με σκοπό την άμεση και έγκυρη πληροφόρηση των Αρκαδικών επιχειρήσεων, τo Επιμελητήριο Αρκαδίας, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Κόκκινα Επιχειρηματικά Δάνεια»
Δευτέρα 27 Μαρτίου στις 5.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας
Πιο συγκεκριμένα, θα γίνει παρουσίαση από τον Ειδικό Γραμματέα κ. Φώτη Κουρμούση και στελέχη της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ), του νέου νόμου που αφορά την προστασία και διαμεσολάβηση για την ελάφρυνση και ρύθμιση των χρεών των επιχειρήσεων και επαγγελματιών που αφορούν ασφαλιστικά ταμεία, εφορία, δάνεια τραπεζών υποχρεώσεις προς τρίτους.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Την Πέμπτη 23 Μαρτίου ολοκληρώθηκαν τα δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια διάρκειας 8 ωρών (4 ώρες/μέρα) με θέμα: «Δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος & εξαγωγικές διαδικασίες», τα οποία διοργανώθηκαν από το Enterprise Greece σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network.
Την ευκαιρία να εντρυφήσουν στα μυστικά της επιτυχημένης εξαγωγικής δραστηριότητας έδωσε ο εισηγητής των σεμιναρίων κ. Γιώργος Παπαστεργιόπουλος, Διευθυντής Πληροφόρησης & Υποστήριξης Επιχειρήσεων στην Enterprise Greece, στους συμμετέχοντες (πάνω από 40 επιχειρήσεις) εξαγωγείς και εν δυνάμει εξαγωγείς.
Όλες οι λεπτομέρειες εδώ.

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΛΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την τόνωση των Αρκαδικών επιχειρήσεων και την προώθησή τους, προγραμματίζει την επιδότηση των επιχειρήσεων μελών του σε σημαντικές κλαδικές εκθέσεις του εσωτερικού για το 2017.
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις εκθέσεις και το ύψος επιδότησης πατώντας εδώ.

ΤΟ 1,6% ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ 30% ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ
«Δεκαέξι δισεκατομμύρια ευρώ τον χρόνο χάνει το κράτος από τη φοροδιαφυγή» τονίζεται σε μελέτη της διαΝΕΟσις για τη φοροδιαφυγή στην Ελλάδα, η οποία παρουσιάστηκε χθες σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Παραοικονομία και φοροδιαφυγή στην Ελλάδα. Η χώρα χρειάζεται λύσεις». Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, η ένταση της φοροδιαφυγής και η συρρίκνωση της φορολογικής βάσης έχουν ως αποτέλεσμα να επιβαρύνονται υπέρμετρα λίγοι φορολογούμενοι. Όπως αναφέρεται, το 1,6% των φορολογουμένων, περίπου 120.000 άτομα, πληρώνει το 29,5% του συνόλου του φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων που εισπράττει το κράτος, περίπου 2,7 δισ. ευρώ.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα