arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Εκθέσεις “PLAST PAK”, “İZMOB 2017” και “İZWOOD 2017”
exchibition

Μεταξύ των ημερομηνιών 8-12 Απριλίου 2017 πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι Διεθνείς Εκθέσεις PLAST PAK 2017– Διεθνή έκθεση Βιομηχανίας Πλαστικών και Μηχανημάτων Συστημάτων Επεξεργασίας και Συσκευασίας,  İZMOB 2017– Διεθνής έκθεση Επίπλου, İZWOOD 2017- Διεθνή Έκθεση Επεξεργασίας Ξύλου & Μηχανημάτων από τη διοργανώτρια εκθέσεων ΤUYAP σε συνεργασία με Ένωση Εξαγωγέων (EİB) στην Izmir – Turkey  με επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγών.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: μηχανημάτων πλαστικών, βιομηχανίας πλαστικών, μηχανημάτων συσκευασίας,  Βιομηχανίας επίπλων, αξεσουάρ επίπλων, δασικών προϊόντων και τεχνολογιών ξύλου, μηχανημάτων επεξεργασίας ξύλου, μηχανημάτων κοπής και εργαλείων επεξεργασίας ξύλου.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο της Τουρκίας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες (7-10 Απριλίου 2017) και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης το Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο. Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των  (7-10 Απριλίου 2017) (διαμονή 3  νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία της Τουρκίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:

http://tuyap.com.tr/en/exhibitions/plast-pak-2017-plastic-and-packaging-technologies-machinery-and-equipment-fair#scope-of-the-fair

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συννημμένη αίτηση (πατήστε εδώ για να την κατεβάσετε) και να μας την στείλετε το αργότερο μέχρι τις 31.03.2017 στο φαξ   210 72 42 948 ή στο e-mail atina@ekonomi.gov.tr

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα