arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Ανεβαίνουν στο efka.gov.gr τα ειδοποιητήρια ΕΦΚΑ Μαρτίου
CHA000013

Αναρτούνται την Δευτέρα 24 Απριλίου στο efka.gov.gr οι ασφαλιστικές εισφορές του ΕΦΚΑ για τον μήνα Μάρτιο και σε μόλις 5 ημέρες θα πρέπει να πληρωθούν από τους χιλιάδες υπόχρεους.

Για την ερχόμενη Δευτέρα 24 Απριλίου έχει προγραμματιστεί η ανάρτηση των ειδοποιητηρίων για τις εισφορές ΕΦΚΑ του μηνός Μαρτίου στο efka.gov.gr Οι εισφορές Μαρτίου για όλους τους υπόχρεους θα πρέπει να πληρωθούν μέσα σε μόνο πέντε ημέρες αφού στο τέλος Απριλίου λήγει η πρθεσμία εμπρόθεσμης καταβολής. Να υπενθυμίσουμε ότι μόλις την Μεγάλη Πέμπτη έληξε η ημερομηνία πληρωμών για τις εισφορές Φεβρουαρίου με αποτέλεσμα μόλις σε ελάχιστο διάστημα οι υπόχρεοι να έχουν κληθεί να καταβάλλουν εισφορές δύο μηνών. Πως βρίσκεται το ειδοποιητήριο και την ταυτότητα οφειλής 1) Κάντε «κλικ» στις «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες».

efka1.png

2) Μπείτε στην αρχή της σελίδας στο «ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ – ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ»

efka2.png

3) Στη συνέχεια πρέπει να χρησιμοποιήσετε τους κωδικούς του Taxisnet

efka5.png

4) Αμέσως μετά το σύστημα ζητάει το ΑΜΚΑ (Το ΑΦΜ είναι προσυμπληρωμένο)

efka7.png

5) Το σύστημα θα σας στείλει στην αρχική σελίδα των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ΕΦΚΑ, δηλαδή στην ΗΔΙΚΑ

6) Αφού γίνει η ταυτοποίηση του ασφαλισμένου μπορείτε να δείτε τις εισφορές αρχικά με «μια ματιά» όπως αναφέρει το σύστημα, ενώ αν μπείτε στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και τις υποχρεώσεις κοινωνικής ασφάλισης υπάρχουν αναλυτικά οι εισφορές.
efka12.png

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα