arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Έκθεση Greek Travel Show – Ελληνικές Διακοπές
exchibition

H ΔΕΘ – HELEXPO μετά από 32 χρόνια συμβολής στη διεθνή προβολή και το επιχειρείν του τουρισμού μέσω της διοργάνωσης της έκθεσης PHILOXENIA στη Θεσσαλονίκη διευρύνει τη δράση της στο τουριστικό πεδίο με τη νέα έκθεση διακοπών και ταξιδιών, Greek Travel Show (ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ).

Η Greek Travel Show θα διοργανωθεί για πρώτη φορά από τις 19 έως τις 21 Μαΐου 2017, στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών «Helexpo Maroussi».

Κατά τη διάρκειά της τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμοί θα προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο ευρύ κοινό.

Παράλληλα, θα ενημερώσουν τους Έλληνες ταξιδιώτες για τα τουριστικά πακέτα και τις προσφορές ελκυστικών τιμών τους λίγο πριν από την έναρξη της τουριστικής σεζόν.

Σε αυτήν την προσπάθεια ενίσχυσης του εσωτερικού τουρισμού, θα επιθυμούσαμε την ενεργή συμμετοχή του Επιμελητηρίου τόσο με εκθετήριο χώρο όσο και μέσω της διοργάνωσης εκδηλώσεων τουριστικού ενδιαφέροντος.

Στον εκθεσιακό του χώρο, το Επιμελητήριο θα έχει επιπλέον τη δυνατότητα φιλοξενίας τοπικών τουριστικών επιχειρήσεων, με στόχο την απευθείας πώληση στους επισκέπτες της έκθεσης.

Παρακαλούμε επίσης να αναρτήσετε το λογότυπο της έκθεσης στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου και να ενημερώσετε τα Μέλη σας για τη διεξαγωγή της.

Πληροφορίες για την έκθεση εδώ.

Εκθέματα εδώ.

Δήλωση συμμετοχής εδώ.

Δήλωση οίκων εδώ.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα