arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Έκθεση HORECA στο Λίβανο
exhibitor

Η HORECA είναι η μεγαλύτερη ετήσια έκθεση φιλοξενίας η οποία λειτουργεί επί 24 χρόνια στο Λίβανο, 3 χρόνια στην Ιορδανία και 6 χρόνια στο Κουβέιτ και για έβδομο έτος στο Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας, έπειτα από την επιτυχία της έκθεσης το Νοέμβριο του 2016.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μια σειρά από δραστηριότητες και παρουσιάσεις, συμπεριλαμβανομένων εργαστηρίων, επιδείξεις μαγειρικής τέχνης και πολλά άλλα. Θα προσελκύσει εκθέτες, επισκέπτες, και τους βασικούς παράγοντες του κλάδου σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Το διεθνές συνεδριακό και εκθεσιακό κέντρο του Ριάντ είναι ένα νέο παγκόσμιας κλάσης εκθεσιακό κέντρο που συνδυάζει λειτουργικότητα, ευκολία και προσαρμοστικότητα με state-of-the-art εγκαταστάσεις και κορυφαία διεθνή στάνταρ.
+260 εταιρίες παρουσίασαν τα προϊόντα τους
72% των συμβολαίων επανυπογράφησαν
+23000 επισκέπτες μέσα σε 3 ημέρες από 41 χώρες
+32 εκθέτες από +32 χώρες
10 παγκοσμίου κύρους σεφ
+10500 μάρκες παρουσιάστηκαν

Περίπου 1 δις Ριάντ ήταν οι εμπορικές συμφωνίες που έκλεισαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης. 2,6 δις Ριάντ εκτιμώνται οι συμφωνίες που αναμένεται ότι έκλεισαν εντός των επόμενων 6 μηνών
Το βασικό στοιχείο για την επιτυχία της έκθεσης παραμένει εξαιρετική της οργάνωση που ήλθε εις πέρας από μια άκρως επαγγελματική ομάδα και το εξειδικευμένο κοινό που παρευρέθηκε με σκοπό να διερευνήσει τις τελευταίες τάσεις και πιθανές επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Η 6η έκδοση της SAUDI HORECA περιλάμβανε μια σειρά εκδηλώσεων και παρουσίασε στους επισκέπτες τις τελευταίες τάσεις στο χώρο. Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά συνεδρίες μαγειρικής από διάσημους σεφ, να δοκιμάσουν τη μαγειρική τους, να γνωρίσουν τα πολλά υποσχόμενα ταλέντα στον ζωντανό διαγωνισμό μαγειρικής νέων σεφ και να δοκιμάσουν αυθεντική κουζίνα στον τομέα Γαστρονομικής κληρονομιάς.
260 εταιρίες παρουσίασαν τα προϊόντα τους Χώρες που παρουσίασαν στην Saudi HORECA:
Αυστραλία, Αυστρία, Μπαχρέιν, Μπαγκλαντές,
Βραζιλία, Τσάντ, Κίνα, Αίγυπτος, Αιθιοπία,
Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ινδία, Ιταλία, Ιορδανία, Κένυα, Λίβανο, Λιβύη, Μαρόκο, Ολλανδία, Νορβηγία, Ομάν, Ισπανία, Ελβετία,
Ταϊβάν, Ταϊλάνδη, Τουρκία, Η.Α.Ε., Ουκρανία, Η.Π.Α.
93% των εκθετών βαθμολόγησε την διαχείριση της έκθεσης ως «πολύ καλή» ή «καλή»
87% των εκθετών ήταν ευχαριστημένοι ή πολύ ευχαριστημένοι από το προφίλ των επισκεπτών
91% των εκθετών έμειναν ικανοποιημένοι από την φύση αυτής τους της επένδυσης
94% των εκθετών ήταν ικανοποιημένοι ή πολύ ικανοποιημένοι από τον αριθμό των επισκεπτών
89% των εκθετών έμειναν ικανοποιημένοι ή πολύ ικανοποιημένοι στο σύνολο της έκθεσης

Η MEDIA PLAYER σε συνεργασία με το www.productsgreek.com προσπαθούν συνεχώς να προβάλουν τα ελληνικά προϊόντα. Έτσι κλείσανε μεγάλες εκθέσεις και γίνανε χορηγοί επικοινωνίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Είναι δίπλα στους Έλληνες επιχειρηματίες και κάνουν ότι μπορούν για να προωθήσουν τα προϊόντα τους.
Η μεγαλύτερη όμως προσφορά της MEDIA PLAYER σε συνεργασία με το www.productsgreek.com είναι ότι καλύπτει ένα πολύ βασικό κενό που υπάρχει στον συγκεκριμένο τομέα: την προβολή στο εξωτερικό όπου η αγορά «διψά» για ελληνικά προϊόντα και υπάρχει σημαντικός χώρος ανάπτυξης των Ελληνικών επιχειρήσεων. Η MEDIA PLAYER σε συνεργασία με το www.productsgreek.com συνεχίζουν να βοηθούν τις ελληνικές επιχειρήσεις να ανακαλύψουν νέες αγορές και να αυξήσουν τις πωλήσεις στο εξωτερικό.

Για την εντολή συμμετοχής πατήστε εδώ.

Τηλέφωνο για πληροφορίες: 6946173173

 

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα