arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Ξεκίνησε η σειρά διαδραστικών σεμιναρίων στο Επιμελητήριο Αρκαδίας
Se1494337022416

Η πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, μέλος του δικτύου Enterprise Europe Network,  για τα διαδραστικά σεμινάρια, «Marketing και Εξωστρέφεια» με έμφαση στις Προτεραιότητες των  Μικρών  και Μικρομεσαίων  Οικογενειακών Επιχειρήσεων έτυχε μεγάλης αποδοχής από τα μέλη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας που τα παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον, τη Δευτέρα 8 Μαΐου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Ο εισηγητής σεμιναρίου, κ. Παναγιώτης Βελισσαρίου, επιστημονικός συνεργάτης της ΕΕΔΕ , Σύμβουλος Επιχειρήσεων με 25 χρόνια εμπειρίας στο χώρο και εξειδίκευση σε θέματα  Οργάνωσης – Διοίκησης Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ και Πωλήσεων Προϊόντων / Υπηρεσιών παρουσίασε αποτελεσματικές λύσεις στα καθημερινά προβλήματα λειτουργίας των Μικρών και ΜΜΕ επιχειρήσεων της περιφέρειας, αναφέροντας χαρακτηριστικά παραδείγματα επιτυχημένων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

Η επόμενη σειρά πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσα στο επόμενο διάστημα και θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και στα ΜΜΕ της Περιφέρειας.

Προϋποθέσεις συμμετοχής

  • Να είναι ταμειακώς ενήμεροι μέχρι και το 2017
  • Να συμπληρώσουν on line τη φόρμα συμμετοχής που βρίσκεται εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες στα τηλέφωνα: 2710 227141-2.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα