arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Επιχειρηματικό – Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας
money1

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ «ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ» ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Το Παρατηρητήριο Οργανώσεων Κοινωνίας Πολιτών Πελοποννήσου με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Οργανισμού «ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ» και της Πανελλήνιας Ένωση Συμπράξεων Κοινωνικής Οικονομίας υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Διαβούλευση για την δημιουργία Τοπικών Ενώσεων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας», την Κυριακή 14 Μαΐου 2017, στις 10.30 το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στην Τρίπολη.
Πατήστε εδώ για να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα της ημερίδας.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΜΕ ΑΞΟΝΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας διοργανώνει ανοιχτή – διαδραστική συζήτηση με θέμα: «Η Πολιτική, η Επιστήμη και η Επιχειρηματικότητα, ως όχημα Οικονομικής Ανάπτυξης» τη Δευτέρα 15 Μαΐου στις 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.
Πατήστε εδώ για να ενημερωθείτε για την ανοιχτή συζήτηση.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΕΙΡΑ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Η πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, μέλος του δικτύου Enterprise Europe Network, για τα διαδραστικά σεμινάρια, «Marketing και Εξωστρέφεια» με έμφαση στις Προτεραιότητες των Μικρών και Μικρομεσαίων Οικογενειακών Επιχειρήσεων έτυχε μεγάλης αποδοχής από τα μέλη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας που τα παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον, τη Δευτέρα 8 Μαΐου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.
Η επόμενη σειρά πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσα στο επόμενο διάστημα και θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και στα ΜΜΕ της Περιφέρειας.

Προϋποθέσεις συμμετοχής
• Να είναι ταμειακώς ενήμεροι μέχρι και το 2017
• Να συμπληρώσουν on line τη φόρμα συμμετοχής που βρίσκεται εδώ.

«ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΓΙΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Ηλεκτρονικές καταγγελίες για κρούσματα απάτης και διαφθοράς σχετικά με τις επενδύσεις των αναπτυξιακών νόμων, δέχεται πλέον η γενική γραμματεία Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, μέσω ειδικής πλατφόρμας. Συγκεκριμένα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.ependyseis.gr/kataggelies.htm οι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν καταγγελίες, για περιπτώσεις απάτης και διαφθοράς σχετιζόμενες με επενδυτικά σχέδια, που έχουν υπαχθεί στις διατάξεις των αναπτυξιακών νόμων.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ GATEWAY TO KOREA ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2017 ΚΑΙ 2018
Μέχρι το 2020, μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος Gateway to Korea για την προώθησης προϊόντων μικρομεσαίων επιχειρήσεων, θα πραγματοποιηθεί σειρά επιχειρηματικών αποστολών στη Σεούλ (με 50 επιχειρήσεις η κάθε μία) στους κλάδους: Περιβάλλον – Τεχνολογίες Νερού, Τεχνολογίες Πράσινης Ενέργειας, Κατασκευές και Κτιριακές Τεχνολογίες, Υγεία και Ιατρική Τεχνολογία και Βιολογικά Τρόφιμα.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα