arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Επιχειρηματικό – Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας
money1

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ «ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ» ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Το Παρατηρητήριο Οργανώσεων Κοινωνίας Πολιτών Πελοποννήσου με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Οργανισμού «ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ» και της Πανελλήνιας Ένωση Συμπράξεων Κοινωνικής Οικονομίας υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Διαβούλευση για την δημιουργία Τοπικών Ενώσεων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας», την Κυριακή 14 Μαΐου 2017, στις 10.30 το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στην Τρίπολη.
Πατήστε εδώ για να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα της ημερίδας.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΜΕ ΑΞΟΝΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας διοργανώνει ανοιχτή – διαδραστική συζήτηση με θέμα: «Η Πολιτική, η Επιστήμη και η Επιχειρηματικότητα, ως όχημα Οικονομικής Ανάπτυξης» τη Δευτέρα 15 Μαΐου στις 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.
Πατήστε εδώ για να ενημερωθείτε για την ανοιχτή συζήτηση.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ
Για το Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων ενημερώθηκαν φορείς και επαγγελματίες, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, την Τετάρτη 10 Μαίου στις 5 μ.μ., στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αρκαδίας σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και το ΤΕΕ Πελοποννήσου.

ΕΣΠΑ: Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ 699 ΣΧΕΔΙΩΝ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ
Εκδόθηκε η πρώτη απόφαση ένταξης 699 επιχειρηματικών σχεδίων με συνολικό επιχορηγούμενο προϋπολογισμό και δημόσια δαπάνη 17.686.632,60 ευρώ στη δράση «Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης». Οι δικαιούχοι έχουν τη δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής ένστασης κατά της εν λόγω απόφασης, μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων, εντός αποκλειστικής προθεσμίας είκοσι (20) ημερολογιακών ημερών, από την επομένη της έκδοσής της. Ο ενδιάμεσος φορέας επιχειρησιακού προγράμματος Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας (ΕΦΕΠΑΕ) θα ενημερώσει ηλεκτρονικά τον κάθε δικαιούχο ξεχωριστά για την ένταξή του και ειδικότερα για το Τεχνικό Παράρτημά του, στο οποίο περιλαμβάνεται σαφής και αναλυτική περιγραφή του προς εκτέλεση έργου, το χρονοδιάγραμμα, ο συνολικός προϋπολογισμός του, οι πηγές και το ποσοστό χρηματοδότησης αυτού.

ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 31 ΜΑΪΟΥ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΝΟΜΟΥ
Παρατείνεται έως τις 31 Μαΐου 2017 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων υπαγωγής επενδυτικών σχεδίων στα καθεστώτα «Ενισχύσεις Μηχανολογικού Εξοπλισμού» και «Επενδύσεις Μείζονος Μεγέθους» του αναπτυξιακού νόμου. Με ανακοίνωσή του το υπουργείου Οικονομίας αναφέρει ότι μετά από αιτήματα υποψήφιων επενδυτών, η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων υπαγωγής επενδυτικών σχεδίων στα καθεστώτα «Ενισχύσεις Μηχανολογικού Εξοπλισμού» και «Επενδύσεις Μείζονος Μεγέθους» του αναπτυξιακού N. 4399/2016 παρατείνεται έως τις 31 Μαΐου 2017, εφόσον δεν εξαντληθεί νωρίτερα ο προϋπολογισμός τους.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα