arcadianet espa
Enterprise Europe Network
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο Εκθεσιακό περίπτερο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων στην 82η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
business3

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, δίνοντας συνέχεια στις δράσεις εξωστρέφειας και στοχεύοντας στην δυναμική παρουσία των Αρκαδικών επιχειρήσεων & προϊόντων συμμετέχει, στο Εκθεσιακό περίπτερο της ΚΕΕ, στην82η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Στην φετινή 82η ΔΕΘ, που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου, τιμώμενη Χώρα θα είναι η Κίνα, ενώ η έκθεση θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά.

Η ΚΕΕΕ έχει εξασφαλίσει για τις επιχειρήσεις μέλη των Επιμελητηρίων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση προνομιακές τιμές, ενώ οι αρκαδικές επιχειρήσεις θα λάβουν και επιπλέον την επιχορήγηση που προβλέπεται για τη συμμετοχή σε εκθέσεις εσωτερικού.

Οι επιχειρηματίες, μέλη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, που θέλουν να συμμετάσχουν εκθέτοντας τα προϊόντα τους στην 82η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρων τους έως της 27 Ιουνίου 2017. Σημειώνεται ότι λόγω περιορισμένων μέτρων ανά Επιμελητήριο, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων μέτρων.

Την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής θα την βρείτε παρακάτω.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ

Oops! We could not locate your form.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα