arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Κάλεσμα Συμμετοχής Για Τη Διοργάνωση Της Shock Price Βραδιάς Στην Τρίπολη
Nύχτα..shock price 1 1

Ο Δήμος Τρίπολης μαζί με το Επιμελητήριο Αρκαδίας, τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Τρίπολης, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αρκαδίας (ΟΕΒΕΑ), τηνΈνωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας και τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου, οργανώνουν μια νύχτα γιορτής απλωμένη σε κάθε γωνιά της πόλης μας!

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 30 Αυγούστου, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι αργά, για μια νύχτα Shock Price!!!!

Για την ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία διοργάνωσης της δικής μας εμπορικής βραδιάς, ο Δήμος Τρίπολης και όλοι οι διοργανωτές, απευθύνουν κάλεσμα σε φορείς, επιχειρηματίες, συλλόγους της πόλης κτλ, που επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά στον εμπλουτισμό της γιορτινής ατμόσφαιρας, να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα : 2713 600400–402-407 (ώρες 9.00 – 15.00) ή με email :press@tripolis.gr μέχρι και Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Παρακαλούνται οι επιχειρήσεις που προτίθενται να πραγματοποιήσουν κάποια εκδήλωση στο πλαίσιο της SHOCK PRICE ΒΡΑΔΙΑΣ, να ενημερώσουν το Επιμελητήριο Αρκαδίας στο e-mail info@arcadianet.gr ή στο τηλέφωνο 2710227142

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα