arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Best Workplaces 2018: Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 6 Οκτωβρίου 2017
CHA000006

ια 16η συνεχή χρονιά το Great Place to Work®, με την ακαδημαϊκή συνδρομή του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, διοργανώνει τη μεγάλη ετήσια έρευνα BEST WORKPLACES για την αξιολόγηση και διάκριση των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.

Στο πλαίσιο της έρευνας θα διακριθούν και θα βραβευθούν 25 επιχειρήσεις χωρισμένες σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους:

  • 10 εταιρείες οι οποίες απασχολούν από 251 εργαζόμενους και πάνω
  • 10 επιχειρήσεις με 50-250 εργαζόμενους και
  • 5 επιχειρήσεις που απασχολούν από 20-49 εργαζόμενους

Με τη συμμετοχή στην έρευνα Best Workplaces, μια εταιρεία αποκτά τη δυνατότητα να αξιολογήσει και να κατανοήσει το εργασιακό της περιβάλλον, να το συγκρίνει με αυτό άλλων εταιρειών που την ενδιαφέρουν, να το βελτιώσει αφού θα εντοπίσει τα σημαντικά για τους εργαζόμενούς της θέματα και εάν το αξίζει να διακριθεί στη λίστα Best Workplaces 2018 και να βραβευθεί.

Κατεβάστε εδώ το Ενημερωτικό Φυλλάδιο Best Workplaces 2018.

Βρείτε εδώ τη Δήλωση Συμμετοχής.

Την Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, διοργανώνεται μία 3ωρη ενημερωτική συνάντηση (Breakfast Briefing) για όσες εταιρείες επιθυμούν να γνωρίσουν περισσότερα σχετικά με τη συμμετοχή στην έρευνα Best Workplaces, να ρωτήσουν διαδικαστικές λεπτομέρειες και να πάρουν απαντήσεις σε όλες τους τις απορίες. Στη συνάντηση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι εταιρειών που έχουν ήδη συμμετάσχει στο παρελθόν για να παρουσιάσουν τη δική τους εμπειρία.

Μπορείτε να καλέσετε στο 210 6971098 (Κα Ανθή Τσέντου) για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στη συνάντηση ή δηλώστε το ενδιαφέρον σας εδώ.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα