arcadianet espa
Enterprise Europe Network
25η Διεθνή Έκθεση “KAVALAEXPO 2017
exchibition

H 25η Διεθνή Έκθεση “KAVALAEXPO 2017”, θα πραγματοποιηθεί από  6 έως  11 Οκτωβρίου 2017, στον Εκθεσιακό χώρο «Απόστολος Μαρδύρης» στην Νέα Καρβάλη, δίνοντας νέες ευκαιρίες και προοπτικές στις επιχειρήσεις μας.

Η έκθεση θα γίνει σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (ΤΕΙ) Αν. Μακεδονίας & Θράκης.

Η φετινή διοργάνωση της «KAVALAEXPO 2017 θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην  προώθηση τουριστικών επιχειρηματικών συνεργασιών (Β2Β), καθώς η περιοχή μας γνωρίζει μία ιδιαίτερη τουριστική ανάπτυξη. Στα πλαίσια αυτής της διοργάνωσης θα προσκληθούν επιχειρηματικοί φορείς και επιχειρήσεις, ιδιαίτερα από τις Βαλκανικές χώρες.

Στη διάρκεια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλα ημερίδες για την οικονομική ανάπτυξη, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων, την εφαρμογή καινοτομίας, την αντιμετώπιση της κρίσης, την προώθηση επιχειρηματικών συνεργασιών και τις ευκαιρίες προσαρμογής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, στη νέα οικονομική κατάσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2510 222212, κα Σουλτάνα Μαυρομμάτη (εσωτ. 4), κα Αφροδίτη Μάρκου (εσωτ.13). Ενημερωτικό υλικό έχει αναρτηθεί στις ιστοσελίδες www.kavalaexpo.gr, www.kcci.gr (Έντυπα συμμετοχής).

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα