arcadianet espa
Enterprise Europe Network
33η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας
education

Με στόχο να γίνει περισσότερο εμφανής ο περιφερειακός χαρακτήρας της εμποροβιοτεχνικής έκθεσης στα Κοίλα Κοζάνης, ξεκίνησε ήδη η προετοιμασία για τη φετινή, 33η διοργάνωση. Στη φετινή έκθεση θα υπάρχει ειδική θεματική ενότητα, αφιερωμένη στον κλάδο των τροφίμων και ποτών.

Φέτος η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 11 Οκτωβρίου, ένα μήνα αργότερα δηλαδή, προκειμένου να υπάρξει μία δυναμική και συντονισμένη συμμετοχή των επιχειρήσεων της περιοχής στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Η πολύχρονη εκθεσιακή εμπειρία του Επιμελητηρίου Κοζάνης  και η συντονισμένη και αγαστή συνεργασία με τους φορείς που στηρίζουν την 33η ετήσια εκθεσιακή διοργάνωσή μας εγγυώνται την αποτελεσματική έκβαση της και την επιτυχία των κοινών στόχων διοργανωτών και συμμετεχόντων – εκθετών.

Στην έκθεση πρωταγωνιστές θα είναι σε γενικές γραμμές οι εξής κλάδοι: Τρόφιμα & Ποτά, κατασκευές, δόμηση & δομικά υλικά, ενεργειακά συστήματα, εναλλακτικές μορφές ενέργειας, νέες τεχνολογίες Η/Υ & κινητής τηλεφωνίας, οικιακός- επαγγελματικός εξοπλισμός, Γουναρικά, Μάρμαρα, έπιπλα, Γεωργία- κτηνοτροφία, νέες καλλιέργειες- αρωματικά φυτά και βότανα, μηχανές και αυτοκίνητα, υπηρεσίες ελευθέρων επαγγελματιών και εν γένει φορέων & Οργανισμών με έδρα την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, κ.α.

Σημειώνεται ότι για τον κλάδο των τροφίμων και ποτών θα υπάρξει ειδικό θεματικό αφιέρωμα, όπου με τη συμμετοχή γνωστών πανελλαδικά αρχιμαγείρων (ΣΕΦ) θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις γευσιγνωσίας, στις οποίες «πρωταγωνιστές» θα είναι τα αγνά τοπικά προϊόντα διατροφής της περιοχής μας γενικότερα. Επίσης προγραμματίζονται ενδιαφέρουσες «παράλληλες εκδηλώσεις» για την τόνωση της επισκεψιμότητα.

Επικοινωνήστε με το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης στο τηλ. 24610 45977 για αιτήσεις συμμετοχής και πληροφορίες τιμοκαταλόγου ενοικίασης εκθεσιακών χώρων ή τη Δ/νση του Επιμελητηρίου Κοζάνης τηλ. 24610 41693.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα