arcadianet espa
Enterprise Europe Network
5η Πανελλήνια έκθεση Άρτας
exchibition

Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΑΣ αποτελεί μια ραγδαία αναπτυσσόμενη έκθεση για την Δυτική και Βορειοδυτική Ελλάδα, η οποία εισέρχεται αισίως στην 5η συνεχόμενη χρονιά διεξαγωγής της. Διοργανώνεται στο Εκθεσιακό Κέντρο της Άρτας «ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΓΙΑΣ», από την «Αρταίων Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ» και με την αιγίδα του Δήμου Αρταίων και τη συνδιοργάνωση με το Επιμελητήριο Άρτας, τον Εμπορικό Σύλλογο Άρτας, τον Σύλλογο Εστίασης Άρτας και την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Άρτας .
Ώρες λειτουργίας: : 10:30 π.μ. έως 14.00 μ.μ. και 17.30 έως 10.30μ.μ.
Η έκθεση πραγματοποιείται παράλληλα με το παραδοσιακό παζάρι (εμποροπανήγυρη) και κάθε χρόνο ο αριθμός των επισκεπτών αυξάνεται ραγδαία. Πέρυσι ξεπέρασε τις 80.000, κάτι που δημιουργεί προϋποθέσεις για ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην διαφήμιση και προβολή των υπηρεσιών και των προϊόντων σας.
Με στόχο να ισχυροποιήσει περισσότερο το brand της πανελλαδικώς η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΑΣ θα αναπτύξει φέτος ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επικοινωνίας με πολλές συντονισμένες προωθητικές ενέργειες σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.
Μέλημα μας είναι η Έκθεση να επικεντρωθεί στην ανάδειξη και την προώθηση νέων ιδεών και καινοτόμων προϊόντων, καθώς και στην τόνωση της αγοράς με την σύναψη εμπορικών συμφωνιών. Είμαστε διατεθειμένοι να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο για την επιτυχία αυτής της διοργάνωσης μέσω μιας μελετημένης και εκτεταμένης διαφημιστικής προβολής.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Για τον κανονισμό της έκθεσης πατήστε εδώ.

Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα