arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Πρόσκληση σε επιχειρηματικές συναντήσεις στο Πλαίσιο της Πελοπόννησος EXPO
pelexp 1

Στo πλαίσιo της έκθεσης Πελοπόννησος EXPO 2017, διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Αργολίδας πρόγραμμα επιχειρηματικών συναντήσεων ως εξής:

  • B2B με 15 επιχειρηματίες από διαφορετικές χώρες, οι οποίοι ενδιαφέρονται για ελληνικά προϊόντα κυρίως του κλάδου της διατροφής, αλλά και για  τους κλάδους  επαγγελματικού εξοπλισμού, εναλλακτικών μορφών ενέργειας, Information Technology  και συσκευασίας. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στον εκθεσιακό χώρο της Πελοπόννησος ΕΧPO στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου. (Κτίριο Φραγκίστα, 4ο χλμ Άργους- Ναυπλίου)
  • Προσωπικές συναντήσεις με τους εμπορικούς ακολούθους της Ελλάδας σε Aμερική, Σερβία, Πολωνία και Ιαπωνία, σχετικά με όλα τα αντικείμενα δραστηριοτήτων. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου  10π.μ.-2μ.μ.
  • Προσωπικές συναντήσεις με τον κ. Παπαστεργιόπουλο,  εκπρόσωπο της  Enterprise Greece και Διευθυντή Πληροφόρησης και Υποστήριξης Επιχειρήσεων. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 10π.μ.-2μ.μ.

Οι επιχειρήσεις που θα θελήσουν να συμμετέχουν, θα έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν και να συζητήσουν τη δυνατότητα για  νέες συνεργασίες, επεκτείνοντας τη δραστηριότητα τους σε διεθνείς αγορές.

Σε κάθε περίπτωση, οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν με προκαθορισμένα ραντεβού διάρκειας περίπου 15 λεπτών. Για τον σκοπό αυτό, και εφόσον ενδιαφέρεστε, παρακαλείσθε να συμπληρώσετε στα αγγλικά την επισυναπτόμενη φόρμα και να την αποστείλετε στην ομάδα που έχει αναλάβει τον συντονισμό του προγράμματος ως την Τετάρτη 20/9/2017. (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στον συντονισμό των ραντεβού.)

Για να κάνετε την Β2Β συνάντησή σας όσο το δυνατόν πιο επιτυχημένη, σας συνιστούμε να έχετε μαζί σας, επαγγελματικές κάρτες στην αγγλική γλώσσα, κατάλογο με τα προϊόντα σας (εκτυπωμένο ή σε ηλεκτρονική μορφή) καθώς και τις τιμές εξαγωγής τους, δείγματα των προϊόντων σας και τέλος έγγραφα που  αποδεικνύουν τυχόν πιστοποιήσεις των προϊόντων σας.

Σας ενημερώνουμε ότι οι περισσότεροι από τους επισκέπτες μας μιλούν και την ελληνική γλώσσα. Ωστόσο αν θέλετε να διευρύνετε τις επιλογές των συναντήσεών σας και δεν μιλάτε αγγλικά, θα  υπάρχει διαθέσιμη η βοήθεια διερμηνέα.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας

Φώτης Δαμούλος

 

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα