arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Επιχειρηματικό Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας
money1

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΙΡΑ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Δεύτερα 30 Οκτωβρίου το επόμενο σεμινάριο
Συνεχίζεται η σειρά διαδραστικών σεμιναρίων «Marketing και Εξωστρέφεια» με έμφαση στις Προτεραιότητες των Μικρών και Μικρομεσαίων Οικογενειακών Επιχειρήσεων στο Επιμελητήριο Αρκαδίας.
Το επόμενο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στις 5 μ.μ.-9.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, 25ης Μαρτίου & Πανός 21.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ
Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας θα πραγματοποιηθούν στις 8, 9, 10 και 11 Δεκεμβρίου σε Μεγαλόπολη (8/12), Άστρος (9/12) και Τρίπολη (10-11/12). Ενημερωθείτε αναλυτικά για: Ημερομηνίες Εκλογών – Αριθμός Εδρών – Προθεσμία Εξόφλησης Συνδρομών – Υπόδειξη εκπροσώπων – Υποβολή Υποψηφιοτήτων.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΠΣΕ: ΑΝΟΔΙΚΑ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΟ 8ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2017
Ενθαρρυντικά είναι για την πορεία των εξαγωγών τα αποτελέσματα στο οκτάμηνο του έτους, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανάλυση του ΠΣΕ και του ΚΕΕΜ, επί των προσωρινών στοιχείων της ΕΛ-ΣΤΑΤ, τον περασμένο Αύγουστο η συνολική αξία των εξαγωγών αυξήθηκε συμπεριλαμβανομένων των πετρελαιοειδών κατά 3,5% και ανήλθε στα 2,01 δισ. ευρώ έναντι 1,94 δισ. ευρώ τον Αύγουστο του 2016. Θετική είναι η μεταβολή και χωρίς τα πετρελαιοειδή, με την αύξηση να διαμορφώνεται στο 8% (στα 1,37 δισ. ευρώ από 1,26 δισ. ευρώ τον περσινό Αύγουστο).

ΕΛ. ΣΤΑΤ.: ΣΤΟ 21% ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ
Στο 21% υποχώρησε η ανεργία τον Ιούλιο από το ανοδικά αναθεωρημένο 21,3% του Ιουνίου, ανακοίνωσε την Πέμπτη η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ). Ο αριθμός των ανέργων ανήλθε σε 1.009.610 εκατομμύρια άτομα τον Ιούλιο, μειωμένος κατά 119.010 άτομα σε σχέση με τον Ιούλιο πέρσι. Το ποσοστό παραμένει υπερδιπλάσιο της ευρωζώνης. Η ανεργία είχε ανέλθει στο επίπεδο ρεκόρ του 27,9% το Σεπτέμβριο του 2013.

ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΛΑΘΩΝ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
Τη δυνατότητα να διορθώσουν λάθη και παραλείψεις στα στοιχεία των ακινήτων τους που ανέβασαν το λογαριασμό του φετινού ΕΝΦΙΑ θα έχουν τις επόμενες ημέρες οι φορολογούμενοι. Η ηλεκτρονική πύλη για την υποβολή τροποποιητικών – διορθωτικών δηλώσεων στοιχείων ακινήτων (Ε9) για το 2017 αναμένεται να ανοίξει σύντομα και θα είναι διαθέσιμη στους φορολογούμενους μέσω της εφαρμογής «Ε9 Περιουσιολόγιο» που βρίσκεται στο λογαριασμό κάθε φορολογούμενου στο Taxisnet (www.aade.gr).

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα