arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Mηνιαίο ενημερωτικό δελτίο του Γραφείου ΟΕΥ Τιράνων
ed03

Μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο του Γραφείου ΟΕΥ Τιράνων, σχετικά με ειδήσεις οικονομικού, εμπορικού και επιχειρηματικού ενδιαφέροντος του Σεπτεμβρίου 2017.

Σημειώνεται ότι το δελτίο είναι, επίσης, διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Γραφείου ΟΕΥ Τιράνων στη διαδικτυακή πύλη AGORA, στον ακόλουθο σύνδεσμο:

http://agora.mfa.gr/ta-grafeia-oikonomikon-emporikon-upotheseon/grafeia-ana-xora/infofile/60068

Το Γραφείο ΟΕΥ Τιράνων, ανέλαβε την πρωτοβουλία να διενεργήσει έρευνα για το επιχειρηματικό κλίμα στην Αλβανία, μεταξύ των εδώ δραστηριοποιούμενων επιχειρήσεων ελληνικών συμφερόντων, αποστέλλοντας  ερωτηματολόγιο, που συνέταξε προς τον σκοπό αυτό, με κλειστές και ανοιχτές ερωτήσεις.

Στόχος της εν λόγω πρωτοβουλίας είναι η τεκμηριωμένη αποτύπωση της αντίληψης για το επιχειρηματικό κλίμα στην Αλβανία και η ενθάρρυνση της ενεργού συμμετοχής των κυριότερων ελληνικών επιχειρήσεων σε έναν γόνιμο διάλογο για την βελτίωσή του. Το Γραφείο ΟΕΥ καλεί και τις υπόλοιπες επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στην Αλβανία να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο και να το αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Γραφείου ΟΕΥ (ecocom-tiran@mfa.gr ).

Η παρουσίαση των πρώτων αποτελεσμάτων της εν λόγω έρευνας είναι διαθέσιμη στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://agora.mfa.gr/ta-grafeia-oikonomikon-emporikon-upotheseon/grafeia-ana-xora/infofile/60066

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα