arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Επιχειρηματικό – Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας
money1

ΕΦΚΑ: ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΩΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ
Οδηγίες σχετικά με το ποια έγγραφα πρέπει να ζητούνται επικυρωμένα και ποια ως απλά αντίγραφα καθορίζει με εγκύκλιο του το ΕΦΚΑ, ενώ δίνονται και διευκρινίσεις σχετικά με την έναρξη δειγματοληπτικών ελέγχων ώστε να διαπιστωθούν αν τα αντίγραφα αποτελούν προϊόν πλαστογραφίας ή όχι.
Αναλυτικά οι οδηγίες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

1ος ΚΥΚΛΟΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ
10-15 Νοεμβρίου στην Τρίπολη
Το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Τρίπολης – ΙΝ.ΚΑ.Δ.Τ «ΛΥΣΗ», έχει την χαρά να σας ανακοινώσει τον 1ο Κύκλο Βασικής Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών συνολικής διάρκειας 6 ημερών (5 ημέρες/40 ώρες εκπαίδευσης – πλέον μίας ημέρας εξέτασης/αξιολόγησης) στην αγγλική γλώσσα με αυτομάτως διερμηνεία στα ελληνικά, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Ν. 3898/2010 και το ΠΔ 123/2011.
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν, από Παρασκευή 10 έως και Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη).
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ
Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας θα πραγματοποιηθούν στις 8, 9, 10 και 11 Δεκεμβρίου σε Μεγαλόπολη (8/12), Άστρος (9/12) και Τρίπολη (10-11/12). Ενημερωθείτε αναλυτικά για: Ημερομηνίες Εκλογών – Αριθμός Εδρών – Προθεσμία Εξόφλησης Συνδρομών – Υπόδειξη εκπροσώπων – Υποβολή Υποψηφιοτήτων.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΙΡΑ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Δευτέρα 30 Οκτωβρίου το επόμενο σεμινάριο
Συνεχίζεται η σειρά διαδραστικών σεμιναρίων «Marketing και Εξωστρέφεια» με έμφαση στις Προτεραιότητες των Μικρών και Μικρομεσαίων Οικογενειακών Επιχειρήσεων στο Επιμελητήριο Αρκαδίας.
Το επόμενο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στις 5 μ.μ.-9.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, 25ης Μαρτίου & Πανός 21.
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής εδώ.

ΕΩΣ 31/10 Η ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ
Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ ο νόμος 4490/2017 «Κύρωση της Πολυμερούς Συμφωνίας Αρμοδίων Αρχών για την Ανταλλαγή Εκθέσεων ανά Χώρα και διατάξεις εφαρμογής και λοιπές διατάξεις», ο οποίος προβλέπει επίσης την παράταση της προθεσμίας για την οικειοθελή αποκάλυψη εισοδημάτων έως την 31.10. 2017. Ο νόμος περιέχει επίσης και την διάταξη για την διενέργεια ελέγχων στην αδήλωτη εργασία και από το Σ.Δ.Ο.Ε.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα