Εκθέσεις PUTECH 2017,EURASIAN COMPOSITES SHOW 2017 και COSMETICS AND HOMECARE INGREDIENTS 2017

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11/10/2017 / ΩΡΑ: 20:00 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΝΕΑ

Κατά τις ημερομηνίες 9-11 Νοεμβρίου 2017 πρόκειται να πραγματοποιηθεί οι ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ PUTECH 2017, EURASIAN COMPOSITES SHOW 2017 και COSMETICS AND HOMECARE INGREDIENTS 2017 από τη διοργανώτρια εκθέσεων Αrtkim Fuarcılık σε συνεργασία με την Ένωση Εξαγωγέων Κωνσταντινούπολης (IMMIB) στην Istanbul – Turkey  με επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγών.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στην βιομηχανία πολυουρεθάνης, σύνθετα υλικά και ειδών ομορφιάς και φροντίδας.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από Υπουργείο της Τουρκίας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι οι εταιρείες θα επιλεγούν από το Υπουργείο και όχι από το Γραφείο της Πρεσβείας. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης 8-11 Νοεμβρίου 2017 το Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των 8-11 Νοεμβρίου 2017 (διαμονή 3 νυχτών).

Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε τα παρακάτω ιστοσελίδες

http://www.putecheurasia.com/

http://www.eurasiancomposites.com/

http://www.chcistanbul.com/

 Παρακαλούμε όπως οι εταιρείες που επιθυμούν να επισκεφτούν την έκθεση, να συμπληρώσουν την αίτηση, πατήστε εδώ για να την κατεβάσετε, και να σταλεί  το αργότερο μέχρι τις 17.10.2017 στο φαξ  210 72 42 948  ή στο e-mail   atina@ekonomi.gov.tr