arcadianet espa
Enterprise Europe Network
6o Άραβο-Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ 2017
business4

Το Ελληνο – Αραβικό Επιμελητήριο Εμπορίου & Ανάπτυξης απέστειλε στο Επιμελητήριο Αρκαδίας συνημμένες λίστες των επιχειρηματιών από τις Αραβικές Χώρες, που πρόκειται να λάβουν μέρος στο 6ο Φόρουμ 2017 και στις προσωπικές επιχειρηματικές συναντήσεις Β2Β, μαζί με το προκαταρκτικό πρόγραμμα του 6ου Φόρουμ, τη φόρμα συμμετοχής και τις κατηγορίες καταχωρήσεων στην ειδική έκδοση του (ΜΑΝ) Members’ Activities Newsletter, τεύχος αριθ. 23, για ενημέρωσή σας.

Οι τελικές λίστες, εφόσον υπάρξουν αλλαγές, θα σας αποσταλούν εκ νέου και θα δοθούν την Τετάρτη 29/11/17, στη διάρκεια εγγραφής σας στο 6ο Φόρουμ. Οι λίστες των επιχειρηματιών από Λιβύη και Σαουδική Αραβία θα σας γνωστοποιηθούν προσεχώς.

Το εν λόγω Επιμελητήριο προσκαλεί όλους τους άμεσα ενδιαφερομένους να λάβουν μέρος στο 6ο Αραβο-Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ 2017, ώστε να παρακολουθήσετε ενδιαφέρουσες ομιλίες και παρουσιάσεις, αλλά και να αδράξετε την ευκαιρία δικτύωσης και προσωπικών συναντήσεων Β2Β με Άραβες επιχειρηματίες, σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς.

Τελευταία ημερομηνία Δηλώσεων Συμμετοχής Παρασκευή 24/11/2017-ώρα 16:00

Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ.

Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ

Για τις λίστες πατήστε εδώ.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα