arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Greek Tourism Expo
exchibition

H Περιφέρεια Πελοποννήσου πρόκειται να συμμετάσχει  στη διεθνή έκθεση τουρισμού, GREEK TOURISM EXPO, που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα από 08 έως 10 Δεκεμβρίου.
Η Greek Tourism Expo αποτελεί αμιγώς τουριστική έκθεση και λαμβάνει μέρος στην Αθήνα. Στην έκθεση προγραμματίζονται Διεθνείς και υψηλού επιπέδου Hosted Buyers από χώρες του εξωτερικού, που θα συναντήσουν οι εκθέτες στην έκθεση. Οι εκθέτες αποτελούνται από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις τουρισμού, Περιφέρειες, Δήμοι και Οργανισμοί, Ξενοδοχεία, Ταξιδιωτικά Γραφεία, Εταιρείες On line Tourism, Επιχειρήσεις κρουαζιέρας, Οργάνωσης Marketing, κ.λ.π.

Οι συμμετέχοντες να αποστείλουν στο email invest.in.peloponnese@gmail.com σε ελληνικά και αγγλικά τα παρακάτω στοιχεία (οματεπώνυμο, είδος επιχείρησης, επωνυμία και στοιχεία επιχείρησης, τηλέφωνο επικοινωνίας, email ) έως τη Δευτέρα 04/12/2017.
Σε περίπτωση που θέλετε να λάβετε μέρος στις b2b συναντήσεις παρακαλούμε ακολουθείστε τις επισυναπτόμενες οδηγίες (πατήστε εδώ για να τις κατεβάσετε).

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα