arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Επιχειρηματικό – Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας
money1

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΙΡΑ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Δευτέρα 20 Νοεμβρίου το επόμενο σεμινάριο
Συνεχίζεται η σειρά διαδραστικών σεμιναρίων «Marketing και Εξωστρέφεια» με έμφαση στις Προτεραιότητες των Μικρών και Μικρομεσαίων Οικογενειακών Επιχειρήσεων στο Επιμελητήριο Αρκαδίας.
Το επόμενο σεμινάριο, πέμπτο κατά σειρά θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 5 μ.μ.-9.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, 25ης Μαρτίου & Πανός 21.
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής εδώ.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ
Κυρώθηκαν οι προσωρινοί εκλογικοί κατάλογοι και θα εκτεθούν στο κατάστημα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21 – στη Τρίπολη), καθώς και στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (www.arcadianet.gr) από τις 13 Νοεμβρίου 2017 έως και 15 Νοεμβρίου 2017.
Οι έχοντες αντιρρήσεις κατά των προσωρινών εκλογικών καταλόγων δύνανται
να υποβάλλουν ενστάσεις στην εκλογική Επιτροπή που κοινοποιούνται
με δικαστικό επιμελητή από 16 έως και 20 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 2 το μεσημέρι.
Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας θα πραγματοποιηθούν στις 8, 9, 10 και 11 Δεκεμβρίου σε Μεγαλόπολη (8/12), Άστρος (9/12) και Τρίπολη (10-11/12).
Ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας εδώ.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΤΥΡΟΚΟΜΙΑ» ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Την Δευτέρα 13 Νοέμβρη 2017 ξεκινούν οι εγγραφές για το σεμινάριο Τυροκομίας του Κέντρου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας (ΚΑΕΜ).
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη, η χρονική διάρκεια του είναι 34 εκπαιδευτικές ώρες.
Η βιωματική εκπαιδευτική φύση των σεμιναρίων στοχεύει στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής παιδείας και τη βελτίωση των παραγωγικών ικανοτήτων των καταρτιζομένων.
Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.
Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια στην Τρίπολη θα πραγματοποιηθούν με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.
Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής εδώ.

ΟΑΕΔ: ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ 42.685 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Τρία νέα προγράμματα για την πρόσληψη 42.685 ανέργων ηλικίας από 18 έως και 49 ετών, σε επιδοτούμενες θέσεις πλήρους απασχόλησης, «ανοίγουν» μέσα στις επόμενες ημέρες. Τα δύο από αυτά τα προγράμματα αφορούν 35.000 επιδοτούμενες θέσεις απασχόλησης σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα και μάλιστα το ένα εξ αυτών αφορά ειδικά αυτοαπασχολούμενους ηλικίας έως και 35 ετών, οι οποίοι θα κάνουν μέσω του προγράμματος την «πρώτη τους πρόσληψη». Το τρίτο πρόγραμμα αφορά εργασία κοινωφελούς χαρακτήρα των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης και έχει σαν στόχο την κάλυψη 7.685 θέσεων εργασίας. Τα προγράμματα παρέχουν στους απασχολούμενους πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας και η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) διοργανώνουν εκδήλωση που θα γίνει με την ευκαιρία της Απονομής των Πιστοποιητικών Σπουδών στους Αποφοίτους του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 11:00 π.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα