arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στη διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia
exchibition

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να συμμετάσχει στη διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia Θεσσαλονίκης, με σκοπό την δημιουργία νέων εμπορικών σχέσεων, αλλά και την περαιτέρω προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Η διεθνής τουριστική έκθεση Philoxenia Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται από τις 10 έως 12 Νοεμβρίου 2017 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
H έκθεση PHILOXENIA αποτελεί την επίσημη εκθεσιακή έκφραση της χώρας στην παγκόσμια τουριστική αγορά, και για 33 συνεχή χρόνια συνδράμει ουσιαστικά στο επιχειρείν του κλάδου. Η PHILOXENIA τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει μια νέα προοπτική για την ανάπτυξη της Ελληνικής Τουριστικής Βιομηχανίας, με άνοιγμα σε νέες αγορές και πλήθος σημαντικών κλαδικών εκδηλώσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην έκθεση  να αποστείλουν στο email invest.in.peloponnese@gmail.com σε ελληνικά και αγγλικά τα παρακάτω στοιχεία (οματεπώνυμο, είδος επιχείρησης, επωνυμία και στοιχεία επιχείρησης, τηλέφωνο επικοινωνίας, email ) έως τη Δευτέρα 06/11/2017.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα