arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Διαγωνισμός για την προμήθεια ανταλλακτικών
diagonismos
  1. Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 10:00, θα διεξαχθεί Συνοπτικός Μειοδοτικός Διαγωνισμός με αριθμό Π9/2017, με σφραγισμένες προσφορές, στο Γραφείο Προμηθειών του 301 Εργοστασίου Βάσεως, οδός Λ.Δημοκρατίας στους Αγίους Αναργύρους Αττικής, για την προμήθεια ανταλλακτικών.
  2. Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, να συμπληρώσουν σε σφραγισμένο φάκελο που θα αναγράφει την λέξη «ΠΡΟΣΦΟΡΑ», τον τίτλο της υπηρεσίας που διενεργεί τον διαγωνισμό, τον αριθμό της διακήρυξης, την ημερομηνία διενέργειας και τα στοιχεία τους, ο οποίος θα περιέχει τα καθοριζόμενα στους Γενικούς και Ειδικούς όρους της παρούσης και να τον παραδώσουν στο πρωτόκολλο του Εργοστασίου μέχρι την 21 Νοεμβριου  2017 και ώρα 09:50.
  3. Παραλαβή τεύχους διακήρυξης με τα Παραρτήματα, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο μέρος αυτής, από το 301 ΕΒ/ΔΔΜ/ΓΡ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Πληροφορίες στο τηλ. 210-2691063. Χειριστής θέματος ο Ανθστης (ΤΧ) Καρκακέλας Μάριος.
  4. Προσφορές που θα κατατίθενται μετά από την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, είναι εκπρόθεσμες και θα επιστρέφονται χωρίς να αποσφραγισθούν.
  5. Εφόσον ζητηθούν από τους ενδιαφερόμενους προμηθευτές, συμπληρωματικές πληροφορίες, σχετικές με τα έγγραφα του διαγωνισμού, αυτές παρέχονται το αργότερο τέσσερεις (4) εργάσιμες ημέρες, πριν από την ημερομηνία που έχει ορισθεί για την υποβολή των προσφορών, με την διαδικασία που καθορίζεται στους Γενικούς όρους..
  6. Αντιπροσφορές δεν γίνονται δεκτές.
  7.     Η παρούσα εξαιρείται της ανάρτησης στο διαδίκτυο διότι, σύμφωνα με την παράγραφο 4 του άρθρου 2 Ν.3861/2010, περί ανάρτησης στο πρόγραμμα «Διαύγεια», περιλαμβάνει στοιχεία που αφορούν στην οργάνωση, διάταξη και σύνθεση μονάδων του ΓΕΣ και οποιαδήποτε δημοσίευση μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην εθνική άμυνα και ασφάλεια της χώρας.
 

Ακριβές Αντίγραφο

 

 

 

 

Ανθστης(ΤΧ) Καρκακέλας Μάριος

Αξκος Γραφείου Προμηθειών

Σχης (ΤΧ) Χατζηγιάννης Τρύφων

Δ ι ο ι κ η τ ή ς

 

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα