arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Επιχειρηματικό – Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας
money1

ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει τα μέλη του ότι τις ημέρες Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου οι διοικητικές υπηρεσίες του Επιμελητηρίου θα είναι κλειστές για το κοινό λόγω της διαδικασίας των εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας καλεί τις Επιχειρήσεις – Μέλη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας να συμμετάσχουν στις εκλογές, για την ανάδειξη των αιρετών μελών Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του και σας ενημερώνει ότι:
Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις
8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ημέρα Παρασκευή στη Μεγαλόπολη – Αίθουσα πρώην Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεγαλόπολης (οδός Καϊκα και Λεωνίδα Ζέρβα, Μεγαλόπολη) και από ώρας 10 το πρωί έως 6.15 το απόγευμα. Επισημαίνεται ότι από 2 έως 3 το μεσημέρι θα είναι ώρες διακοπής και συνεδρίασης της εκλογικής επιτροπής.
9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ημέρα Σάββατο στο Άστρος Κυνουρίας – Ίδρυμα Ζαφείρη και από ώρας 10 το πρωί έως 6.15 το απόγευμα. Επισημαίνεται ότι από 2 έως 3 το μεσημέρι θα είναι ώρες διακοπής και συνεδρίασης της εκλογικής επιτροπής.
10 ΚΑΙ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ημέρες Κυριακή και Δευτέρα στην Τρίπολη στο Επιμελητήριο Αρκαδίας (25ης Μαρτίου και Πανός 21, Τρίπολη) και από ώρας 10 το πρωί έως 6.15 το απόγευμα. Επισημαίνεται ότι από 2 έως 3 το μεσημέρι θα είναι ώρες διακοπής και συνεδρίασης της εκλογικής επιτροπής.

ΤτΕ: ΑΥΞΗΣΗ 1 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ
Αύξηση κατά 1,037 δισ. ευρώ παρουσίασαν τον Οκτώβριο οι καταθέσεις του ιδιωτικού τομέα, έναντι μείωσης κατά 47 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας. Οι καταθέσεις των επιχειρήσεων εμφάνισαν μικρότερη αύξηση (452 εκατ. ευρώ) από αυτές των νοικοκυριών (585 εκατ. ευρώ). Παρά την αύξηση των καταθέσεων, οι κάνουλες των τραπεζών για τον ιδιωτικό τομέα παρέμειναν κλειστές και τον Οκτώβριο.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ 50.000 ΕΥΡΩ
Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (Τεύχος Β’ 4158/29.11.2017) η υπουργική απόφαση για την απλοποιημένη διαδικασία ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων που δεν ξεπερνούν συνολικά το ποσό των 50.000 ευρώ στο πλαίσιο υπαγωγής τους στο ν. 4469/2017 «Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων και άλλες διατάξεις (Α΄ 62)». Η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά από τον οφειλέτη, μέσω της ιστοσελίδας της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (Ε.Γ.Δ.Ι.Χ.) http://www.keyd.gov.gr/

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΗΝΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017
Δείτε τις σημαντικότερες φορολογικές και λοιπές υποχρεώσεις του μηνός Δεκεμβρίου 2017 προς ενημέρωσή όλως των άμεσα ενδιαφερομένων. Επισημαίνεται ότι οι προθεσμίες για τις λοιπές υποχρεώσεις που λήγουν τέλος Δεκεμβρίου, μεταφέρονται στην επόμενη εργάσιμη ημέρα λόγω των αργιών, δηλαδή, στις 2 Ιανουαρίου 2018. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά τις υποχρεώσεις σας.

Την Παρασκευή 11 και τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου δεν θα εκδοθεί Οικονομικό Δελτίο διότι οι υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Αρκαδίας θα είναι κλειστές λόγω της διαδικασίας των εκλογών.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα