arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Συμμετοχή στην Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Food Expo 2018
exchibition

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOOD Expo 2018 που θα λάβει μέρος από 10 έως 12 Μαρτίου 2018 στο Metropolitan Expo.

H FOOD EXPO GREECE αποτελεί μια σημαντική διεθνή έκθεση για τον κλάδο Τροφίμων & Ποτών με τη συμμετοχή εκατοντάδων Ελλήνων και ξένων εκθετών, αλλά και την παρουσία χιλιάδων σημαντικών εμπορικών επισκεπτών, από τις παγκόσμιες αγορές. Αποτελεί μια κομβική εμπορική συνάντηση, που προβάλλει και αναδεικνύει τα προϊόντα της Ελλάδας, των χωρών της Μεσογείου και όλου του κόσμου, δημιουργώντας ένα κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός για τα Τρόφιμα & Ποτά.

Η FOOD EXPO GREECE κατά το παρελθόν, σημείωσε μεγάλη επιτυχία, θέτοντας τον πήχη των προσδοκιών σε υψηλό επίπεδο. Με τη συμμετοχή 1.200 και πλέον Ελλήνων και ξένων εκθετών και την παρουσία περισσότερων από 2.500 σημαντικών ξένων αγοραστών, αλλά και συνολικά 60.000 επισκεπτών η FOOD EXPO 2018 θα αναδείξει και θα προβάλλει τα προϊόντα της Ελλάδας και της Μεσογείου, αποτελώντας το κορυφαίο εμπορικό γεγονός για τα Τρόφιμα & Ποτά στην νότια πύλη της Ευρώπης.

Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου να εκδηλώσουν το αρχικό τους ενδιαφέρον και να αποστείλουν έως την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 στο email:invest.in.peloponnese@gmail.com, τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, είδος επιχείρησης, επωνυμία και στοιχεία επιχείρησης, τηλέφωνο επικοινωνίας, email) με την ένδειξη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ FOOD EXPO 2018- ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας η οποία θα είναι βασισμένη στο διαθέσιμο χώρο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα