arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Διεθνή Έκθεση Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών FRUIT LOGISTICA 2018
exhibitor

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών FRUIT LOGISTICA 2018 που θα λάβει μέρος από 7 έως 9 Φεβρουαρίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο Messe Berlin στο Βερολίνο της Γερμανίας.

Η διεθνή έκθεση FRUIT LOGISTICA, αποτελεί τη δημοφιλέστερη διεθνή έκθεση και σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες του κλάδου των φρέσκων φρούτων και λαχανικών τομέα ιδιαίτερα σημαντικό για την Πελοπόννησο.

Η έκθεση καλύπτει κάθε τμήμα των επιχειρήσεων που παρέχουν φρέσκα προϊόντα (φρούτα και λαχανικά), οι συμμετέχοντες είναι από όλες τις αγορές του κόσμου και προσφέρει μια πλήρη επισκόπηση της αγοράς για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του κλάδου σε κάθε επίπεδο. Η διοργάνωση του 2017 φιλοξένησε 2.800 εκθέτες από 84 χώρες, με εκθεσιακό χώρο περίπου 125.000 τμ. Την έκθεση επισκέφθηκαν πάνω από 76.000 επαγγελματίες από 130 χώρες.

Παρακαλούνται όσες επιχειρήσεις με εξαγωγικό χαρακτήρα και αποκλειστικό αντικείμενο τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου να εκδηλώσουν το αρχικό τους ενδιαφέρον και να αποστείλουν έως την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 στο email:invest.in.peloponnese@gmail.com, τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, είδος επιχείρησης, επωνυμία και στοιχεία επιχείρησης, τηλέφωνο επικοινωνίας, email) με την
ένδειξη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ FRUIT LOGISTICA 2018- ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας η οποία θα είναι βασισμένη στο διαθέσιμο χώρο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα