arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Διεθνή Έκθεση “ISK-SODEX 2018”
exchibition

Μεταξύ των ημερομηνιών 7-10 Φεβρουαρίου 2018 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνή Έκθεση “ISK-SODEX 2018” από την εταίρια “HANNOVER MESSE SODEKS FUARCILIK A.S.” στην İstanbul-Τουρκία με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Θέρμανση, Καλοριφέρ, Ψυκτικές εγκαταστάσεις, Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, Αποχετευτικές Εγκαταστάσεις, Κλιματιστικά, Συστήματα εξαερισμού, Μόνωση-Απομόνωση, Αντλίες, Βαλβίδες, Συστήματα Ηλιακής Ενέργειας, Τζάκια, Σόμπες, Μηχανήματα Ηλεκτροσυγκόλλησης, Εξοπλισμός Μπάνιου, Πισίνες, Εξοπλισμός Σάουνας.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο της Τουρκίας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες (06-09 Φεβρουαρίου 2018) και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς.

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (06-09 Φεβρουαρίου 2018) το Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (06-09 Φεβρουαρίου 2018) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

http://www.sodex.com.tr/en

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από την Πρεσβεία της Τουρκίας .

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση (πατήστε εδώ για να την κατεβάσετε) και να την αποστείλουν το αργότερο μέχρι τις 25.01.2018 στο φαξ 210 72 42 948 ή στο e-mail   atina@ekonomi.gov.tr.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα