arcadianet espa
Enterprise Europe Network
TOUR D’ EUROPE Επιχειρηματικές Συναντήσεις με επιχειρήσεις εισαγωγών – χονδρεμπορίου στο Βέλγιο
CHA000008

Το “Enterprise Europe Network”, μέλος του οποίου είναι το Επιμελητήριο Αρκαδίας, διοργανώνει Εκδήλωση Επιχειρηματικών
Συναντήσεων με εκπροσώπους επιχειρήσεων εισαγωγών και χονδρεμπορίου από το Βέλγιο στον κλάδο Τροφίμων.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Εμπορικής Έκθεσης «Tavola» στην πόλη Kortrijk του Βελγίου στις 12 και 13 Μαρτίου 2018.
Η εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων διοργανώνεται από τα μέλη της Τομεακής Ομάδας για τις Αγροδιατροφικές επιχειρήσεις (Sector Group Food and Agro Industries) του Δικτύου Enterprise Europe Network, της οποίας είναι μέλος το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Πώς θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση Συνάδελφοι του Δικτύου από το Βέλγιο προσέγγισαν και επέλεξαν εισαγωγείς – χονδρεμπόρους τροφίμων από τη χώρα τους, οι οποίοι στις 12 και 13 Μαρτίου 2018 στην πόλη Kortrijk του Βελγίου θα πραγματοποιήσουν κατ’ ιδίαν συναντήσεις με ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις του κλάδου που επιθυμούν να εξάγουν τα προϊόντα τους στην παραπάνω χώρα.

Διαδικασία συμμετοχής
Την 30η Ιανουαρίου 2018 ξεκίνησε η διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής, η οποία θα διαρκέσει μέχρι την 11η Μαρτίου 2018. Η συμμετοχή δηλώνεται είτε μέσω επικοινωνίας με το αρμόδιο γραφείο του Δικτύου Enterprise Europe Network στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, είτε απευθείας μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.( https://www.b2match.eu/tourdeurope-tavola2018).
Σε περίπτωση που κάνετε ηλεκτρονική εγγραφή μόνοι σας, σας επισημαίνουμε ότι πρέπει να επιλέξετε κατά την εγγραφή σας support office, το οποίο θα πρέπει να είναι το Chamber of Arcadia για τις επιχειρήσεις από την Πελοπόννησο.

Μετά την εγγραφή:
o Μερικοί αγοραστές προτιμούν να ρυθμίζουν οι ίδιοι τις συναντήσεις τους και προτιμούν να κάνουν οι ίδιο την επιλογή των παραγωγών.
Σε αυτήν την περίπτωση, θα στείλουν αίτημα συνάντησης στους παραγωγούς που τους ενδιαφέρουν. Εσείς μπορείτε να αποδεχθείτε ή να απορρίψετε το αίτημα συνάντησης.
o Άλλοι αγοραστές μπορούν και να λάβουν αιτήματα συνάντησης. Θα δεχθούν ή θα απορρίψουν το αίτημα συνάντησης που θα τους στείλετε.

Με τον τρόπο αυτό κάθε επιχείρηση θα γνωρίζει πριν μεταβεί στο Βέλγιο πόσες συναντήσεις και με ποιες επιχειρήσεις θα τις πραγματοποιήσει.
Οφέλη συμμετοχής στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων (Β2Β)
Μέσω της συμμετοχής στο Β2Β, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα:
• Να συναντηθούν και να μιλήσουν με επιχειρήσεις που ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τα προϊόντα τους
• Να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους
• Να προχωρήσουν σε επιχειρηματικές συνεργασίες στο Βέλγιο και σε άλλες χώρες.
• Να επισκεφτούν την έκθεση «TAVOLA».

Η συμμετοχή στην εκδήλωση Tour d’ Europe Tavola 2018 είναι δωρεάν.
Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής καλύπτονται από τους ίδιους τους συμμετέχοντες.
Επικοινωνήστε μαζί μας:
Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη του Enterprise Europe Network στο Επιμελητήριο Αρκαδίας κα Ευγενία Τζανετοπούλου, τηλ. 2710227141-2, email: tzanetopoulou@arcadianet.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα