arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Ανοιχτή συζήτηση – Εκδήλωση «Ο Manager του Αύριο», διοργανώνουν το Επιμελητήριο Αρκαδίας και η ΕΕΔΕ
education

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα O Manager του Αύριο” που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα  26 Φεβρουαρίου 2018 στις 18.30 στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ( 25ης  Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη)

Η ανοικτή συζήτηση – εκδήλωση, απευθύνεται σε όλους τους επιχειρηματίες, αυτοαπασχολούμενους και τα στελέχη επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής και γίνεται με αφορμή την ενημέρωση για την έναρξη της 2ης σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της ΕΕΔΕ που θα ξεκινήσει στις 16 Μαρτίου 2018 στην Τρίπολη.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν με τις τοποθετήσεις τους δύο από τους πλέον καταξιωμένους εισηγητές της ΕΕΔΕ, ο κ. Πέτρος Ρούσης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων και ο κ. Ιωάννης Ξηρογιαννόπουλος, Senior Business Consultant

Οι θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν αφορούν σε θέματα του Σύγχρονου Management, Επιχειρηματικής Στρατηγικής και Καινοτομίας.

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Το πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων, οργανισμών και αυτοαπασχολούμενων  τα οποία επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης και γενικότερων καθηκόντων (general management).

Η ποιότητα  της προσφερόμενης εκπαίδευσης στηρίζεται σε σημαντικό βαθμό στην παρακολούθηση των σύγχρονων εξελίξεων στο διεθνή επιχειρησιακό στίβο μια που η επιχειρηματική δραστηριότητα αποκτά όλο και πιο έντονα Παγκόσμιο χαρακτήρα.

Το διδακτικό προσωπικό αποτελεί πετυχημένο συνδυασμό Καθηγητών με έμπειρους Μάνατζερ, διακεκριμένους εισηγητές και προσωπικότητες από τον κόσμο των επιχειρήσεων.

 Έναρξη της 2ης Σειράς Αρκαδίας: 16 Μαρτίου 2018

 Κόστος συμμετοχής: 3.500 € (το ποσό μπορεί να εξοφληθεί τμηματικά)

 Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο του 2019 και τα μαθήματα θα διεξάγονται στα Ελληνικά Παρασκευή 17:00-21:30 και Σάββατο 09:00-17:00 ανά δεκαπέντε ημέρες.

Το κόστος μπορεί να καλυφθεί με το 0,24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

 Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να απευθύνεστε στα γραφεία του Επιμελητήριου Αρκαδίας 25ης Μαρτίου  &  Πανός 21, Τρίπολη, 2710 227141-2.

Όλο το πληροφοριακό υλικό και τις δηλώσεις συμμετοχής εδώ.

 

 

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα