arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Διαγωνισμός για την προμήθεια παγωτών
diagonismos

Ανακοινώνεται από τη Στρατιωτική Υπηρεσία ότι, θα διενεργηθεί συνοπτικός ανοικτός μειοδοτικός διαγωνισμός με κλειστές ενσφράγιστες προσφορές, για την προμήθεια παγωτών, για κάλυψη των αναγκών των Μονάδων της 88 ΣΔΙ « ΛΗΜΝΟΣ».
Κριτήριο κατακύρωσης της προμήθειας θα αποτελέσει η προσφορά με το υψηλότερο ποσοστό έκπτωσης (%), επί του επισήμου τιμοκαταλόγου τιμής πώλησης της εταιρείας παραγωγής των παγωτών και θα είναι ενιαία επί όλων των ειδών. Η συνολική εκτιμώμενη αξία της προμήθειας ανέρχεται στις σαράντα οκτώ χιλιάδες ευρώ (48.000,00€) περίπου, χωρίς ΦΠΑ.
Η συμβατική υποχρέωση του προμηθευτή (ή των προμηθευτών) θα είναι διάρκειας ενός (1) έτους, χωρίς δικαίωμα παράτασης της σύμβασης.
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στη ΛΑΦ Μύρινας, την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018 και ώρα 10:00. Τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά από τους όρους της διακήρυξης, να υποβληθούν σε έντυπη μορφή στη ΛΑΦ Μύρινας, ενώπιον της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού.
Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών, ορίζεται η 6 Μαρτίου 2018 και ώρα 10:00.
Το πλήρες σώμα της διακήρυξης του διαγωνισμού θα αναρτηθεί σε ηλεκτρονική (pdf) μορφή στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στο ΚΗΜΔΗΣ..
Σχετικές πληροφορίες θα διατίθενται από την 88 ΣΔΙ/4ο ΕΓ, Στρατόπεδο «Ναυάρχου Π. Κουντουριώτη», Μύρινα Λήμνου, ΤΚ 81400, τηλέφωνο: 22540- 85243, email: i.g.marougiannis@army.gr., καθημερινά, πλην Σαββάτου και αργιών, από ώρες 07:00 έως 15:00 Ω.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα